Gamer egéralátét Razer Vespula Gaming Mouse Mat

ÚJ TERMÉK
14.990 Ft
Bruttó ár
ELÉRHETŐSÉG
nincs raktáron
Bizonytalan beszerzési idő
Termék kódja: 39636

Razer

LEÍRÁS: Gamer egéralátét Razer Vespula Gaming Mouse Mat [RZ02-00320100-R3M1]

A Razer a szövetpadok világába tett rövid kiruccanás (Goliathus család) után visszatért a kemény műanyag alátétekhez.


Az új jövevény legfontosabb tulajdonsága, hogy műanyag, valamint kétoldalas, azaz mind a két lapján használhatjuk, egyéni igényeinknek megfelelően. Az egyik oldal a SPEED elnevezést kapta, amely a gyors, sima egérmozgást teszi lehetővé és a lehető legnagyobb szabadságot biztosítja a játékos számára, ezáltal páratlan gyorsaságot tesz lehetővé. A másik oldal CONTROL fedőnéven fut és értelemszerűen a sebészi pontosságú mozdulatok kivitelezhetőségét tűzi zászlajára, amelynek keretében a felhasználó tökéletesen az irányítása alatt tarthatja a kurzort játék közben.

 • Fontos cél volt a tervezés során, hogy olyan padot állítsanak elő, amely hosszú órák intenzív játéka után sem kényelmetlen, fárasztó. Ennek érdekében a kétoldalú padot ellátták egy memóriahabbal működő csuklótámasszal, amely az ígéretek szerint megakadályozza a csukló korai elfáradását és növeli a koncentrálóképességet hosszú órák után is.
 • A gyártó állítása szerint több ezer játékórán keresztül tesztelték profi játékosok segítségével a Vespula-t, hogy a felület tökéletesen működjön lézeres és optikai egerekkel egyaránt, így minimalizálták az érzékelés elégtelenségéből adódó hibák lehetőségét.
 • Méret: 30 x 24 x 0,4 cm

 • Gamer egéralátét Razer Vespula Gaming Mouse Mat
  katalógusba hozzáadva: 2010.03.19.

  Kapcsolódó termékek

  Vélemények: Gamer egéralátét Razer Vespula Gaming Mouse Mat

  Nincs vélemény a termékről.
  fizetési módok - támogatott fizetési módok és bankok