Gamer fejhallgató Logitech G435 Lightspeed Vezeték nélküli Bluetooth Játékos Fejhallgató, kék

Bruttó ár
27.190 Ft
Nettó ár: 21.409 Ft
 
Termék kódja: 434227
Logitech

Gamer fejhallgató Logitech G435 Lightspeed Vezeték nélküli Bluetooth Játékos Fejhallgató, kék [981-001062]

A mai játékosgeneráció számára készült Logitech G435 – ultrakönnyű, élénk színvilágú, fenntartható és rugalmas Tökéletes többplatformos játékhoz

G435_zaciatok


A Logitech, a játéktechnológia és -eszközök vezető innovátora új aranyszabványt állított fel egy izgalmas újdonsággal. Ultrakönnyű vezeték nélküli fejhallgató, Logitech G435, a modern játékosok számára készült. A ma bemutatott Logitech G435 vezeték nélküli játék fejhallgató minden fronton kényelmet, megfizethetőséget, fenntarthatóságot, szórakoztató színeket, többplatformos támogatást és még sok mást kínál.


"A fogyasztókat, különösen a fiatal szereplőket, nagyon érdekli a bolygójuk és az éghajlatváltozás hatásai, valamint termékeik ára, funkcionalitása és funkciói," mondta Ujesh Desai, a Logitech G vezérigazgatója. „A G435-et azzal a szándékkal terveztük meg, hogy ezeknek a felhasználóknak a legkönnyebb, leginkább megfizethető és legfenntarthatóbb játékfülhallgatónkat hozzuk létre, miközben nem kötünk kompromisszumot a stílus, a sokoldalúság és a fejlett funkciók, például a sugártermelő mikrofonok és a többplatformos támogatás terén. “


Mindössze 165 grammos súlya miatt a G435 ultra könnyű és elég kényelmes a mindennapi viselethez. A G435 sok ember számára alkalmas, de kialakítását kis és közepes fejméretekhez optimalizálták. Opcionális hangerő-szabályozóval is fel van szerelve.


A G435 a legfenntarthatóbb vezeték nélküli gaming headset, amit valaha készítettünk. CarbonNeutral® tanúsítvánnyal rendelkezik, ami azt jelenti, hogy kiváló minőségű, tanúsított szén-dioxid-kiegyenlítést finanszírozunk, hogy nullára csökkentsük a termék szénlábnyomát. A műanyag alkatrészek legalább 22 százalékban újrahasznosított tartalommal rendelkeznek, és a papír csomagolás FSCTM tanúsítvánnyal rendelkező erdőkből származik. Ha ezt a játékhoz készült headsetet választja, Ön hozzájárul a világ erdőinek felelős kezeléséhez.


A LIGHTSPEED 2,4 GHz-es vezeték nélküli technológia Bluetooth technológiával kombinálva lehetővé teszi, hogy vezeték nélkül csatlakozzon számítógépéhez, PlayStationjéhez vagy mobileszközéhez. A LIGHTSPEED Wireless 2,4 GHz-es USB-A adapteren keresztül PC-hez vagy Playstation konzolhoz csatlakozik, és a játékosok igényeire hangolt teljesítményt nyújt. A Bluetooth támogatás lehetővé teszi, hogy csatlakozzon mobileszközéhez, és játsszon vagy zenét hallgathasson.


A 40 mm-es meghajtók gazdag és magával ragadó hangzást biztosítanak, míg a kettős sugárformázó mikrofonok szükségtelenné teszik a karos mikrofont. A fejlett sugárformáló mikrofonok csökkentik a háttérzajt, miközben felerősítik a hangod, így úgy hangzik, mintha egy szobában lennél a barátaiddal.


Fő tulajdonságok:
  • Ultra könnyű dizájn: Mindössze 165 gramm súlyú, és a legnagyobb kényelmet nyújtja a piacon. A legkönnyebb vezeték nélküli fejhallgató.
  • Kettős csatlakozás: USB Lightspeed technológia vagy Bluetooth. A telefon és a számítógép egyidejű csatlakoztatásának lehetősége pótolhatatlan. Akár 18 órányi folyamatos játékidőt is bír.
  • Egész napos kényelem: A fülpárnák ugyanabból a memóriahabból készültek, mint a G335 fejhallgató esetében, így kényelmesek és egész munkanapon a fejeden tarthatod.
  • Impozáns hang: A 40 mm-es neodímium meghajtók kiváló hangminőséget biztosítanak.
  • Integrált mikrofon: A két beépített mikrofonnak köszönhetően tisztán és érthetően fog hallani. Ez a fejhallgató megkapta a Discord hivatalos tanúsítványát, így nem csak a felvett, hanem a kibocsátott hang minősége is garantált.
  • Speciális színek: A fekete mellett van fehér/lila kombináció és kék-rózsaszín változat is!
  • Védi a természetet: A termék 22%-ban újrahasznosított műanyagból készült, és nulla CO2-lábnyoma van, ezért szénsemlegesnek nevezik.
  • Változatos kompatibilitás: A fejhallgató a legújabb firmware-frissítés után kompatibilis a Nintendo Switch és a Nintendo Switch Oled készülékekkel.

    Útmutató a frissítéshez:
    • Csatlakoztassa a számítógéphez és töltse fel a fejhallgatót
    • Töltse le a frissítést a Logitech hivatalos webhelyéről
    • Futtassa az .exe fájlt, majd kattintson a Folytatás és a Start gombra







  • Értékelések Gamer fejhallgató Logitech G435 Lightspeed Vezeték nélküli Bluetooth Játékos Fejhallgató, kék

    Nincs vélemény a termékről.