Gangsters: Organized Crime + Gangsters 2

ÚJ TERMÉK
2.690 Ft
Bruttó ár
ELÉRHETŐSÉG
nincs raktáron
Bizonytalan beszerzési idő
Termék kódja: 7733

Eidos 12 éven aluliak számára nem ajánlott angol verzió

LEÍRÁS: Gangsters: Organized Crime + Gangsters 2 [PC CD]


A csomag tartalmazza a Gangsters: Organized Crime és a Gangsters 2 játékokat.

Gangsters: Organized Crime
Ha titokban félelemben szeretnéd tartani a szomszédaid, vagy le szeretnéd lőni az ellenfeleidet, esetleg ha az adócsalás is megfordult már a fejedben vagy egy hatalmas bűnügyi impérium feje szeretnél lenni, de félsz a büntetéstől, a szabadságvesztéstől, akkor a Gangsters: Organized Crime a Neked való játék.
A játék egy 1920 – as Chicagora emlékeztető városban játszódik, ahol mint egy nagy tervekkel rendelkező kis bűnöző éled az életed. Egyetlen problémád van: az hogy a rendőrök és a gengszterek holtan szeretnének Téged látni.
A játék az építős stratégia és az üzleti szimulációs játékok hibridje. A feladatod átvenni a hatalmat és bezsebelni a pénzt. A fejlődésedet a saját vállalkozásaidból kell finanszíroznod (amik természetesen illegálisak, de első ránézésre bizalomgerjesztőek), és ha erővel is, de őrizned kell a pozíciódat és a tekintélyedet. Tekintettel arra a tényre, hogy a bankok nem szívesen adnak kölcsönt a bűnözőknek, azoknak nem marad más választásuk, mint a szomszédaikhoz fordulni a hasonló problémákkal. Szerencsére a szomszédaid gazdag emberek és szívesen adnak kölcsön is, pláne ha tudják, hogy ezzel megmarad minden ujjuk.
 • Gengszter stratégia, ahol a bűn kifizetődő
 • Real time stratégia és taktika
 • Irányítsd Te a Családot a fényes 1920 – as években
 • Válassz több, mint 400 gengszter közül
 • Multiplayer támogatás 4 játékosnak egyszerre
  Gangsters 2
  A Gansters 2 a szervezett bűnözés világát mutatja be, az amerikai szesztilalom idejében, amikor az erőszak uralkodott, és mindenki a főnökök főnöke akart lenni. Használd ki a tehetséged és az ügyességed, szervezz saját bandát a gengszterekből. Alkalmazz specialistákat: hamiskártyások, verőlegények, gyújtogatók, pénzbeszedők, hogy átvehesd New Temperance állam városai felett az uralmat. A Gangsters: Organized Crime folytatása teljesen új real – time enginnel, több helységgel és hasznos tanácsokkal érkezik, új világot és terepet teremtve a bűnözéshez.
 • Játssz 24/7, mert az éjszakáknak is fontos szerepe van a stratégiában. Éjjel üzemeltess kupikat, rabolj bankokat kora reggel, nappal pedig vezesd a legális vállalkozásodat.
 • Az egyszerű menü és az intuitív irányítás tökéletes felhasználói felületet biztosít
 • Több, mint 20 küldetésben kell összeállítanod a lojális de kemény bandád, ami eljuttathat a csúcsra

 • Gangsters: Organized Crime + Gangsters 2
  katalógusba hozzáadva: 2007.06.01.

  Kapcsolódó termékek

  Vélemények: Gangsters: Organized Crime + Gangsters 2

  Nincs vélemény a termékről.
  fizetési módok - támogatott fizetési módok és bankok