Garmin EDGE 520 Bundle, EU

Bruttó ár
89.690 Ft
Nettó ár: 70.622 Ft
ELÉRHETŐSÉG
raktáron

kevesebb mint 5 db
Kézbesítés várható dátuma 9.25.
Termék kódja: 366332

Utolsó frissítés időpontja: 2018.9.22. 05:40
Garmin

LEÍRÁS: Garmin EDGE 520 Bundle, EU [AKCIA GARMIN - 010-01369-00]

Professzionális biciklis számítógép GPS – el. Új felszerelési szint az edzésekhez az év minden szakában úti és hegyi bicikliken és sztacionáris edzésez is STRAVA live segments támogatással. Az Edge® 520 az EDGE 500 sorozatra épül, teljesen új felhasználói felülettel és online szolgáltatásokkal, mint például a LiveTracking, időjárás Widget, smart értesítések, és sok más.

Navigácia na bicykel

Választható nyelvek:

    Bolgár, Dán, Német, Angol, Francia, Finn, Francia, Görög, Olasz, Horvát, Lett, Litván, Holland, Norvég, Lengyel, portugál, Román, Orosz, Svéd, Szlovák, Szlovén, Spanyol, Cseh, Török, Magyar

Miért válaszam a Garmin EDGE 520 - t?

  • Az Edge® 520 Bundle az Edge® 520 modell bővített változata, extra tartalommal: HR PREMIUM pulzusmérő, sebesség és kadencia mérő. Az Edge® 520 új személyre szabási lehetőségeket kínál. A tevékenységtől függően saját profilokat definiálhat, akár a bicikli típusához megfelelően. Az akkumulátor hosszú üzemideje (mintegy 15 óra), a Glonass és GPS kompatibilitás, a Bluetooth kapcsolat és az online szolgáltatások magától értetődőek.

  • Kiindulásként vettük az Edge 500 áramvonalas külsejét és hozzáadtuk a Strava valós idejű szakaszfunkcióit, színes kijelzőt, kapcsolt képességeket és fejlett analízist. Az eredmény az Edge 520, a GPS-es kerékpáros computer, mely ideális méretben és tudásban a versenyzők számára.

  • Az Edge 520 az első kerékpáros computer, ami kompatibilis a Strava valós idejű szakaszfunkcióival és 3 hónapos kipróbálási lehetőséget is biztosít a Strava Premium szolgáltatáshoz. Ezzel az tagsággal a megcsillagozott Strava szakaszok automatikusan átkerülnek az 520-asra valós idejű visszajelzést adva tekerés közben. Mindezen felül értesít a szakasz elejéről és a végéről, valamint a helyezésről a szakasz teljesítése után.

  • További ösztönzésre van szüksége a magányos mérföldek során vagy a beltéri edzéskor? Az Edge 520 számos edzőfunkcióval érkezik, melyeket ANT+ beltéri edzőpartnerekkel együtt is használhat. Tegyük fel, hogy átlagosan 240 Wattos edzést szeretne folytatni. Csak állítsa be az Edge 520-at, kezdjen el pedálozni, az Edge pedig folyamatosan szabályozza az edzőkészüléket, mutatva a statisztikákat. Végig mehet ismét olyan pályákon, melyeket már bejárt, vagy más felhasználók töltöttek fel, ilyenkor az edzőkészülék folyamatosan állítja az ellenállást, hogy szimulálja az emelkedőket.

  • Párosítsa az Edge 520-as teljesítménymérővel, ilyenkor további funkciók válnak elérhetővé, például FTP és Watt/kg követés, mely által könnyedén mérheti össze magát másokkal vagy ellenőrizheti a kerékpározási dinamikai értékeit

Garmin EDGE 520 Bundle, EU
katalógusba hozzáadva: 2017.03.06.

Vélemények: Garmin EDGE 520 Bundle, EU

Nincs vélemény a termékről.