Gears of War Triple Pack

ÚJ TERMÉK
9.090 Ft
Bruttó ár
ELÉRHETŐSÉG
nincs raktáron
Bizonytalan beszerzési idő
Termék kódja: 40617

Microsoft 18 éven aluliak számára nem ajánlott és tiltott angol verzió

LEÍRÁS: Gears of War Triple Pack [XBOX 360]

A csomag tartalmazza a Geras of War, a Gears of War 2 játékokat és Gears of War 2: All Fronts Pack csomagot.


Gears of War Az Epic Games (Unreal) Third-person akciójátéka, amelyben Marcus Fenix bőrébe bújva kell az emberiség jövőéért harcolni a Locust Horde tagjai ellen.
Marcus hős volt valamikor, de azok az idők már rég elmúltak. Az emberiség túléléséért folytatott harc maradt csak neki, amely végén a megváltás várja. A Gears of War tökéletes audiovizuális hatások kíséretében emotív és drámai szituációk történetét meséli el, tökéletesen kihasználva az XBOX 360 nyújtotta next-gen hardver lehetőségeit.
A tökéletes grafika és hanghatások mellett hollywoodi minőségű effektekkel kápráztat el a játék. A játék jellemzője, hogy mind a single- mind a multiplayer módban elengedhetetlen a társakkal való együttműködés, irányítsa azokat az AI, vagy egy barátod. Azt nem is kell külön kiemelnem, hogy a Gears of War reális fizikát, interaktív környezetet, futurisztikus arzenált, irányítható harcjárműveket, reális mimikát, sok-sok multiplayer módot, különféle XBOX Live statisztikákat kínál.

 • A történetet filmek egészítik ki, részletesen kidolgozott karakterekkel, hollywoodi minőségben
 • Reális harcok, fő hangsúllyal a taktikán, az együttműködésen
 • A vizuális és a technikai háttér az Unreal 3 motorjára épül

  Gears of War 2
  Az XBOX klasszikus Geras of War sötétebb, hangulatosabb, méretesebb folytatása. Új technika, nagyobb szörnyek, elpusztítható környezet, javított fegyverek, új szereplők jelennek meg. Valamint fény derül pár homályos, lezáratlan ügyre is az első részből.
  Most is Marcus és Dom a kulcsszereplők, de a veszélyes utad során sok más új arccal is találkozni fogsz, mint pl.: Tai Kalsio - a harcos, Chairman Prescott – a diktátor, Dizzy – a keménylegény vagy Maria Santiago – Dom felesége. A kampány négy részre van osztva, részenként 6 – 6 fejezet, ami jó hosszú játékidőről gondoskodik.
  Gears of War 2: All Fronts Pack
  Egy új egyjátékos kampány, ami 250 Gamerscore ponttal jutalmaz meg. Plusz tartalmaz még 8 új térképcsomagot és az eddig kiadott összes Gears 2 térképcsomagot (Combustible és Snowblind). A kiegészítő elérhetővé teszi a Gears NXE témát, és a készítés során készült dokumentumokat.

 • Komplett térkép kollekció - tartalmaz minden eddig kiadott Gears of War 2 térképet, belértve a teljesség igénye nélkül a Flashbacket, Combustiblet, Snowblindet és a teljes új Dark Cornerst – összesen 19 térkép.
 • Új Deleted Scenes - átélheted a Hollowba való visszatérést. Ez a fejezet törlésre került eredetileg. Kétféle képpen is megoldható: őrült ereszd el a hajam lövöldözéssel vagy lopakodva, halkan.
 • Bonus tartalom - intro video a design részleg igazgatójától – Cliff Bleszinskitől, saját XBOX 360 téma, poszter és használati útmutató.

 • Gears of War Triple Pack
  katalógusba hozzáadva: 2011.03.09.

  Kapcsolódó termékek

  Vélemények: Gears of War Triple Pack

  Nincs vélemény a termékről.
  fizetési módok - támogatott fizetési módok és bankok