Gears Tactics [XBOX ONE] - BAZÁR (használt termék)

Bruttó ár
5.890 Ft
Különbözet szerinti ÁFA 0%
 
Termék kódja: 431251
Microsoft

Gears Tactics [XBOX ONE] - BAZÁR (használt termék)

Tisztelt Vásárlók! Az adott termékleírás javítása folyamatban van, az esetleges pontatlanságokért elnézést kérünk!
Amennyiben a fenti okból kifolyólag a termékleírásban valami nem egyértelmű az Ön számára, úgy kérjük a további információkért a rendelés leadása előtt vegye fel a kapcsolatot az ügyfélszolgálattal!
A játék beváltható, 100% -ban funkcionális és tesztelt a csomagolás sérülésmentes, közepes karcolások nélkül szerződéses garancia 6 hónap


Új termék leírása:

A Gears Tactics egy gyors iramú, körökre épülő stratégiai játék, amely 12 évvel az első Gears of War előtt játszódik. A Sera bolygó városai szörnyű veszélybe kerülnek a föld alól érkező szöcskehorda miatt. Amikor a kormány káoszban van, a túlélők egy csoportja tűnik az emberiség utolsó reményének. Szervezze, szerelje fel és vezesse egységét egy kétségbeesett küldetésre, hogy a fáradhatatlan és erőteljes sáskavezért, a gonosz mérnököt legyőzze, aki szörnyeket készít. A túlélés minden esélye és küzdelme ellenére győzze le ellenségét egy egyedülállóan brutális, körökön alapuló taktikai csatában. Ismerje meg az egyik legelismertebb videojáték-szága intenzitását izgalmas, új módon.


Értékelések Gears Tactics [XBOX ONE] - BAZÁR (használt termék)

Nincs vélemény a termékről.