Geographicus

ÚJ TERMÉK
3.290 Ft
Bruttó ár
ELÉRHETŐSÉG
nincs raktáron
Eladás leállítva
Termék kódja: 3388

 minden korosztály számára ajánlott  angol verzió

LEÍRÁS: Geographicus [PC CD]

Szilvania nem volt mindig sziget: ókorban egy félszigethez volt, összefüggő egy kontinensvel. Ebben az idoben a Földet szeszélyes teremtmények - sárkányok lakták, melyek szerfelett tanult és békések voltak. Összes ügyességét és ismeretét a Földnek és szomszédos bolygóknak elrejtették maguknak a kristály -ban \"a bölcsek kövében\". A félelemben hogy elveszítik, az utolsó \"Szikla\" nevu sárkány rábízta a kristályt Geographicus nevu oreg bolcsre.

Találd meg a UTOLSÓ éló vörös sárkányt!!!... Geographicus nagy gondba borult miután megtudta hogy \"Szikla\", az utolsó vörös sárkány eltűnt. Ő már túlságosan oreg hogy útrakeljen és azért megbízta megtalálni és megmenteni az utolsó vörös sárkányt a kicsi Geo-t. Geo így berakja táskájaba a bolcsek kovét és elkezdi a veszélyes nyomozást.


Geo kalandja fantasztikus kornyéken vezet át , teli érzelemvel, de szintén humorval is :o))... Feladatod megoldani a sok kérdést, rejtvényt, titkot és választ találni a paranormal esetekre. A bolcsek kove nagy segítségedre lessz. Bele van elrejtve a föld és a naprendszer összes ismerete. Sok animált szekvenció felfed példálul hogy mi torténik a Föld mélységében, mi történik a naprendszerben vagy hogyan fejlődott a bolygónk és mi mindenen ment keresztul. Indulj el a némelyik veszélyes helyekre, de erőszak nélkül, és viszont a tele ismeretvel és érdekes tényekvel a földrajz felől.

Merülj el a világ földrajzában, figyeld a összes uzenetet és hibátlanul használjad tudásodat. Itt ebben a játékban bátran indulhatsz a kaland és a foldrajz tudása után!

Geographicus
katalógusba hozzáadva: 2007.01.01.

Kapcsolódó termékek

Vélemények: Geographicus

Nincs vélemény a termékről.
fizetési módok - támogatott fizetési módok és bankok