× Ma bármely termék megvásárlásakor elengedjük a postaköltséget.

Ghost of Tsushima CZ [PS4] - BAZÁR (használt termék)

A héten több mint 5 ügyfél rendelte meg
Használt
14.290 Ft
Bruttó ár
ELÉRHETŐSÉG
nincs raktáron
Eladás leállítva
Termék kódja: 409954

Sony18 éven aluliak számára nem ajánlott és tiltottangol verzió
HASZNÁLT ÁRU (BAZÁR)
A bazár/használt termék felvásárolt, használt terméket jelöl.
  • Az így jelölt termék 100% működőképes, minden esetben átvizsgálásra került, mielőtt forgalomba hozzuk.
  • Csomagolása, egyes tartozékai hiányosak lehetnek, magán a terméken használat nyomai felfedezhetők lehetnek.
  • A termékhez minden esetben számla is jár automatikusan.
  • A termék pontosabb állapotáról bővebb tájékoztatást az uzlet@supergamer.hu címen kérhet.
NULL

A számla különbözet szerinti ÁFA - t tartalmaz.


LEÍRÁS: Ghost of Tsushima CZ [PS4] - BAZÁR (használt termék)


Lépj túl a harcmezők határain, és tapasztald meg az életet a feudális Japánban úgy, mint eddig még soha. Ebben a nyitott világban zajló akció-kaland játékban egy nagy ország hatalmas területein fogsz vándorolni, jól kidolgozott karakterekkel találkozhatsz, ősi műemlékeket fedezhetsz fel, és felfedezheted Tsushima rejtett szépségeit.
Fedezd fel ezt a gyönyörű környezetet tele az élet különböző formáival - a hullámos mezőktől és csendes szentélyektől az ősi erdőkig, falvakig és durva hegyi tájakig.
Jin-t a szamurájok módszerei szerint nevelték és edzették. Amikor a mongolok könnyedén legyőzték a szamurájok csapatait, Jin világa összeomlott. Élete legnehezebb döntése előtt áll: legyen hű a szamuráj neveltetése hagyományaihoz, és viseljen harcot, amit nem nyerhet meg, vagy térjen el a szamurájok útjától, és mentse meg a szigetet és annak lakosait bármilyen elérhető eszköz segítségével?
Tsushima visszaszerzéséért folytatott törekvései során Jinnek régi barátai és új váratlan szövetségesek tanácsaira és támogatására van szüksége. Fel kell hagynia a hagyományokkal, újfajta harcossá kell válnia, és minden áron meg kell mentenie hazáját és az embereket.
A mongol ellenség a harcban is és felszerelésükkel is kiszámíthatatlanok és rémisztőek. Kerekedj felül rajtuk Jin képességeinek elsajátításával és új taktikák megtanulásával!
Katanád segítségével győzd le ellenfeleid közelharcban, egyedülálló szamuráj élményben lehet részed. Válj az íj mesterévé, és halálos pontossággal iktasd ki a távoli veszélyt! Tökéletesítsd stealth taktikádat, és meglepetésszerű támadásokkal intézd el a felkészületlen ellenségeket!
A játékot a hősies szamurájok klasszikus történetei inspirálták, akik mindent feláldoztak, és kiálltak a leküzdhetetlen túlerővel szemben. Ebben a gyönyörű országban legyél te is legenda, azaz Ghost.


Ghost of Tsushima CZ [PS4] - BAZÁR (használt termék)
katalógusba hozzáadva: 2020.07.21.

Vélemények: Ghost of Tsushima CZ [PS4] - BAZÁR (használt termék)

Nincs vélemény a termékről.