Ghost of Tsushima (Director’s Cut) CZ

A héten több mint 5 ügyfél vásárolta meg
SZINTÉN ELÉRHETŐ Ghost of Tsushima (Director’s Cut) CZ - PS5
ÚJ TERMÉK
30.476 Ft
23.190 Ft
Bruttó ár
ELÉRHETŐSÉG
külső raktáron
Szállítás egy héten belül
Termék kódja: 432324

Sony18 éven aluliak számára nem ajánlott és tiltottHU feliratok

LEÍRÁS: Ghost of Tsushima (Director’s Cut) CZ [PS4]


Lépj túl a harcmezők határain, és tapasztald meg az életet a feudális Japánban úgy, mint eddig még soha. Ebben a nyitott világban zajló akció-kaland játékban egy nagy ország hatalmas területein fogsz vándorolni, jól kidolgozott karakterekkel találkozhatsz, ősi műemlékeket fedezhetsz fel, és felfedezheted Tsushima rejtett szépségeit.
Fedezd fel ezt a gyönyörű környezetet tele az élet különböző formáival - a hullámos mezőktől és csendes szentélyektől az ősi erdőkig, falvakig és durva hegyi tájakig.
Jin-t a szamurájok módszerei szerint nevelték és edzették. Amikor a mongolok könnyedén legyőzték a szamurájok csapatait, Jin világa összeomlott. Élete legnehezebb döntése előtt áll: legyen hű a szamuráj neveltetése hagyományaihoz, és viseljen harcot, amit nem nyerhet meg, vagy térjen el a szamurájok útjától, és mentse meg a szigetet és annak lakosait bármilyen elérhető eszköz segítségével?
Tsushima visszaszerzéséért folytatott törekvései során Jinnek régi barátai és új váratlan szövetségesek tanácsaira és támogatására van szüksége. Fel kell hagynia a hagyományokkal, újfajta harcossá kell válnia, és minden áron meg kell mentenie hazáját és az embereket.
A mongol ellenség a harcban is és felszerelésükkel is kiszámíthatatlanok és rémisztőek. Kerekedj felül rajtuk Jin képességeinek elsajátításával és új taktikák megtanulásával!
Katanád segítségével győzd le ellenfeleid közelharcban, egyedülálló szamuráj élményben lehet részed. Válj az íj mesterévé, és halálos pontossággal iktasd ki a távoli veszélyt! Tökéletesítsd stealth taktikádat, és meglepetésszerű támadásokkal intézd el a felkészületlen ellenségeket!
A játékot a hősies szamurájok klasszikus történetei inspirálták, akik mindent feláldoztak, és kiálltak a leküzdhetetlen túlerővel szemben. Ebben a gyönyörű országban legyél te is legenda, azaz Ghost.

A Ghost of Tsushima (Director's Cut) CZ tartalma:
 • A játék teljes verziója
 • Az Iki -sziget bővítése
 • Együttműködő online mód
 • Digitális mini művészeti könyv a Dark Horse -tól
 • Komentár
 • One Technique Point
 • Charm of Hachiman 's Favour
 • Hero of Tsushima Skin Set.

 • A cím a következő nyelveket tartalmazza:

  HU feliratokEN szinkronCZ feliratok
  Ghost of Tsushima (Director’s Cut) CZ - PS4
  Értékelve 5 az 5-ből 1 értékelés alapján
  Ghost of Tsushima (Director’s Cut) CZ
  katalógusba hozzáadva: 2021.07.02.

  Vélemények: Ghost of Tsushima (Director’s Cut) CZ

  Nincs vélemény a termékről.