Ghost of Tsushima (Director’s Cut) HU Konzol típusa:

SZINTÉN ELÉRHETŐ Ghost of Tsushima (Director’s Cut) HU - PS5
Bruttó ár
22.690 Ft
Nettó ár: 17.866 Ft
 
Termék kódja: 432324
PlayStationHU feliratokA játék upgrade PlayStation 5-re lehetséges
Szeretél megtakarítani 5.300 Ft ? Ezt a terméket használtként is árusítjuk 17.390 Ft-ért

Ghost of Tsushima (Director’s Cut) HU [PS4]

Lépj túl a harcmezők határain, és tapasztald meg az életet a feudális Japánban úgy, mint eddig még soha. Ebben a nyitott világban zajló akció-kaland játékban egy nagy ország hatalmas területein fogsz vándorolni, jól kidolgozott karakterekkel találkozhatsz, ősi műemlékeket fedezhetsz fel, és felfedezheted Tsushima rejtett szépségeit.

Fedezd fel ezt a gyönyörű környezetet tele az élet különböző formáival - a hullámos mezőktől és csendes szentélyektől az ősi erdőkig, falvakig és durva hegyi tájakig.

Jin-t a szamurájok módszerei szerint nevelték és edzették. Amikor a mongolok könnyedén legyőzték a szamurájok csapatait, Jin világa összeomlott. Élete legnehezebb döntése előtt áll: legyen hű a szamuráj neveltetése hagyományaihoz, és viseljen harcot, amit nem nyerhet meg, vagy térjen el a szamurájok útjától, és mentse meg a szigetet és annak lakosait bármilyen elérhető eszköz segítségével?

Tsushima visszaszerzéséért folytatott törekvései során Jinnek régi barátai és új váratlan szövetségesek tanácsaira és támogatására van szüksége. Fel kell hagynia a hagyományokkal, újfajta harcossá kell válnia, és minden áron meg kell mentenie hazáját és az embereket.

A mongol ellenség a harcban is és felszerelésükkel is kiszámíthatatlanok és rémisztőek. Kerekedj felül rajtuk Jin képességeinek elsajátításával és új taktikák megtanulásával!

Katanád segítségével győzd le ellenfeleid közelharcban, egyedülálló szamuráj élményben lehet részed. Válj az íj mesterévé, és halálos pontossággal iktasd ki a távoli veszélyt! Tökéletesítsd stealth taktikádat, és meglepetésszerű támadásokkal intézd el a felkészületlen ellenségeket!

A játékot a hősies szamurájok klasszikus történetei inspirálták, akik mindent feláldoztak, és kiálltak a leküzdhetetlen túlerővel szemben. Ebben a gyönyörű országban legyél te is legenda, azaz Ghost.



A Ghost of Tsushima (Director's Cut) CZ tartalma:

  • A játék teljes verziója
  • Az Iki -sziget bővítése
  • Együttműködő online mód
  • Digitális mini művészeti könyv a Dark Horse -tól
  • Komentár
  • One Technique Point
  • Charm of Hachiman 's Favour
  • Hero of Tsushima Skin Set.



  • A cím a következő nyelveket tartalmazza:
    HU feliratokEN szinkronCZ feliratok

    Értékelések Ghost of Tsushima (Director’s Cut) HU

    Nincs vélemény a termékről.