God of War 3: Remastered

ÚJ TERMÉK
7.404 Ft
6.890 Ft
Bruttó ár
ELÉRHETŐSÉG
raktáron

kevesebb mint 5 db
Kézbesítés dátuma 1.25. vagy 1.27.
Termék kódja: 303403

Utolsó frissítés időpontja: 2021.1.22. 01:45
Sony18 éven aluliak számára nem ajánlott és tiltottangol verzió

LEÍRÁS: God of War 3: Remastered [PS4]

A God of War 3 játék Kratos bosszúját és az istenek pusztítását hozza magával, akik elárulták az egész ókori görög világot.

Ez a singleplayer játék történet a brutális görög mitológia birodalmában játszódik, amely lehetővé teszi az egykori spártai Krat szerepében felkelését az alvilágból, és legyőzni az Olümposzt, véres bosszút állni azokon, akik elárulták Önt. Felfegyverkezve, varázslatokkal a tulajdonában Kratos a mitológia legveszélyesebb teremtményei ellen harcol, bonyolult fejtörőket old meg az Olümposz és a hatalmas Dia elleni harcok során.
  • A God of War 3 a Kratos trilógia befejezése. A God of War 2 folytatása amely Kratos karaktereként a bosszú utáni útja során egyenesen Dia erődítményének szívébe vezeti Önt.
  • Kratosnak az Olümposz egész hadseregével kell harcolnia. A kentaur generálisok az élő katonákat sorra legyőzik.
  • Élje át ezt a brutális harcot, a bonyolult fejtörőket, fedezze fel ezt az inspiráló világot, a fejezet Kratos történetének meggyőző és megnyugtató befejezése.
  • A God of War 3 sorozat eddig nem látott szintet ér el. Kratosnak nem csupán az Olümposz csúcsára kell eljutnia, hanem bosszút is kell állnia, közben egy titán hátán van, amely puszta kézzel zúzza szét a Szabadság-szobrot.
  • A görög legendák teremtményei nem csupán egyszerű teremtmények, amelyeken Kratos kitombolhatja magát. Kratos utazhat rajtuk, segítenek a szakadékok leküzdésében, titkok felfedésében és bármit szétzúznak, ami az útjába akad.
  • Az 1080@60fps grafika segítségével a God of War 3: Remastered játék az újgenerációs konzolokra is elkészült.
  • A Photo Mode mód a kamera és a megvilágítás kreatív lehetőségeit rejtik magukba, amelyek lehetővé teszik Kratos expedíció képeit lefagyasztani, módosítani és közzé tenni.
  • Harcoljon 3D világokban csodálatos részletekkel és ezernyi dinamikus megvilágítással, az eredetinél 4x magasabb felbontás. A Gog of War 3: Remastered minden részletet megjelenít, valósághű izombarázdákkal és részletes arckifejezésekkel.
A Remastered további tartalma:

A God of War 3 minden eddig megjelent letölthető tartalom és kosztüm.
God of War 3: Remastered - PS4
Értékelve 5 az 5-ből 2 értékelés alapján
God of War 3: Remastered
katalógusba hozzáadva: 2015.05.20.

Vélemények: God of War 3: Remastered

Nincs vélemény a termékről.