God of War Collection

SZINTÉN ELÉRHETŐ
ÚJ TERMÉK
9599 Ft
5.090 Ft
Bruttó ár
ELÉRHETŐSÉG
nincs raktáron
Bizonytalan beszerzési idő
Termék kódja: 38516

Sony 18 éven aluliak számára nem ajánlott és tiltott angol verzió

LEÍRÁS: God of War Collection [PS3]

A Playstation 2-re megjelent God of War és God of War 2 HD felbontású 'remastered' kiadásban Blu-ray lemezen.

Ez a játék olyan aminek kötelező benne lennie a gyűjteményedbe feltéve ha bírod a vért. A grafika csodálatos a hangok és a zene nagyon illik a játékhoz és a harcrendszere is nagyon kidolgozott.


 • 60 FPS, 720p felbontás
 • Különböző trófeák


  God of War

  2005-ben jelent meg ez a játék és tarolt minden téren. A harcrendszere nagyon jól meg volt csinálva, voltak benne durva véres jelenetek és nagyon jók voltak benne hangok és zenék és a játékélmény is nagyon jó volt.

 • A játék arról szól, hogy Kratos eladta a lelkét Árésznak a hadak istenének és most őt szolgálja. Általában az a ”munkája”, hogy meg kell ölnie néhány embert. Egy idő után elkezd lelkiismeret furdalása lenni mivel eszébe jut mennyi ártatlan embert ölt meg. Ekkor fellázad és elindul legyőzni őt. Eközben sok kalandban lesz részünk.

 • A grafika csodálatos még mai szemmel is nézve. A víz ragyog a padlón látjuk magunkat és az ellenségek nagyon jól ki vannak dolgozva.

 • A játékélmény nagyon jó. Van sok logikai feladat a játékban amik néha nehezek lehetnek és egy ideig ellakatsz de jó, hogy nem csak eszetlen kaszabolásról szól az egész játék. A főellenségekkel harcolni nagyon élvezetes, sőt még a leggyengébb ellenféllel is mivel ha legyengítettük az ellenfelet akkor jó kis kombót tudunk csinálni ha megnyomjuk a karikát. Vannak képességeink amivel könnyebben győzhetjük le ellenségeinket. Van a villámcsapás amivel megcsaphatjuk a ránk támadókat. Van a villám amit dobálhatunk úgy sebezve a meg ellenfeleinket van még a medúzafej amivel kővé dermeszthetjük az ellenséget és van még a szellemidézés ami segít neked úgy, hogy körülötted repkednek és legyőzik aki megtámadna. Ezeket mind tudjuk fejleszteni, hogy erősebbek legyenek. Két kard van a játékban az egyik két kis kard ami nagyon erős és gyors a másik pedig egy nagy kard ami lassabb de erősebb.

 • A zene nagyon jó lett. Mindig a környezethez illő zene van ami jó kis játékélményt ad. A hangok is jól sikerültek.

 • Négyféle nehézségi mód van a játékban és minél nehezebb a játék annál jobb. Ha az utolsó fokozatot végigviszed sok extra nyílik meg pl: új ruhák.


  God of War 2

  A cím, mely 2005-ben megmutatta a világnak, hogy kellő odaadással és törődéssel mire is képes a Sony kettes rajtszámú masinája.

 • Ha megjelenéséig azt hitted, hogy a vas lehetőségeit kiaknázták, már nincs benne több szufla, hát ki kell, hogy ábrándítsalak: tévedtél. Méghozzá nem is kicsit! Megfigyeléseim szerint a God of War-hoz szélsőségesen álltak hozzá a gamerek. Lehetett imádni, lehetett - már csak a görög mitológiai téma miatt is - köpködni, de közömbösen hozzáállni, vagy megkerülni semmiféleképpen sem. Ha PS2-tulaj létedre nem mond neked semmit a cím, vagy a rövidítése láttán élből az X360-as produktumra asszociálsz, akkor inkább tagadd, hogy rendelkezel a célplatformmal. Igen, a GoW exkluzív, csak és kizárólag PS2-es, méghozzá Sony fejlesztés. Talán pont a portolással való nyűglődés hiányának tudható be, hogy ilyen hardverre optimalizált játékot alkottak, ki tudja. Mindenesetre annyi szent, hogy a GoW egy fénylő csillag a Playstation 2-univerzum egén - és ezt az érdemet butaság volna elvitatni tőle, már rég történelem.

 • God of War Collection
  katalógusba hozzáadva: 2009.09.18.
  Kapcsolódó termékek (2)

  Vélemények: God of War Collection

  Nincs vélemény a termékről.