God of War Collection: Volume 2

ÚJ TERMÉK
4.990 Ft
Bruttó ár
ELÉRHETŐSÉG
várjuk a beérkezést, tervezett dátum
2018.02.22. (4 szabad darab) [?]
Termék kódja: 201173

Sony 18 éven aluliak számára nem ajánlott és tiltott  angol verzió

LEÍRÁS: God of War Collection: Volume 2 [PS3]


A csomag tartalmazza a God of War: Chains of Olympus és a God of War: Ghost of Sparta játékokat HD minőségben PlayStation 3 konzolra.

God of War: Chains of Olympus
A God of War - Chains of Olympus véleményem szerint minden idők legszebb PSP - s játéka, és játékélményben sem helyezkedik el kevésbé előkelő helyen. Rövidsége is csak annak köszönhető, hogy hihetetlenül nehéz abbahagyni és hogy olyan szinten felhasználóbarát az irányítása, hogy a PSP rajongók idáig el sem tudtak képzelni ehhez foghatót. Mindenképpen kötelező darab mindenki számára, én már csak azt sajnálom, hogy semmit sem lehet tudni egy esetleges folytatásról, ami mondjuk nyugodtan készülhetne két UMD - re a hosszabb játékidő érdekében.
God of War: Ghost of Sparta
A God of War játék végén a brutális Kratosz legyőzte Árészt és elérte az Olympuszt, mint a háború új istene. A Ghost of Spartában Kratosz rájön, hogy az új ereje sem tudja a rémálmait megállítani. Ahhoz, hogy megszabadulhasson az őt üldöző gonosz szellemektől és a rossz emlékeitől el kell indulnia az úton, ami fényt derít az elveszett világok eredetére és válaszokat ad a sötét múltjának kérdéseire. Felfegyverkezve a halálos Blades of Athena kardjaival, a kegyetlen kutatás során mitologikus teremtmények seregeivel, halhatatlanok légióival kell megküzdenie a veszélyes tájakon.
God of War Collection: Volume 2
katalógusba hozzáadva: 2011.09.19.

Kapcsolódó termékek

Vélemények: God of War Collection: Volume 2

Nincs vélemény a termékről.
fizetési módok - támogatott fizetési módok és bankok