God of War Saga

ÚJ TERMÉK
9599 Ft
7.790 Ft
Bruttó ár
ELÉRHETŐSÉG
raktáron

1 szabad darab
Kézbesítés várható dátuma 2.21.
Termék kódja: 207188

Utolsó frissítés időpontja: 2019.2.19. 16:20
Sony 18 éven aluliak számára nem ajánlott és tiltott angol verzió

LEÍRÁS: God of War Saga [PS3]


A csomag tartalmazza a God of War, a God of War 2, a God of War: Chains of Olympus (letöltendő a PSN - ről) és a God of War: Ghost of Sparta (letöltendő a PSN - ről) játékokat HD minőségben PlayStation 3 konzolra, illetve God of War 3 játékot, és exkluzív bonusz tartalmakat.

God of War

2005-ben jelent meg ez a játék és tarolt minden téren. A harcrendszere nagyon jól meg volt csinálva, voltak benne durva véres jelenetek és nagyon jók voltak benne hangok és zenék és a játékélmény is nagyon jó volt.

 • A játék arról szól, hogy Kratos eladta a lelkét Árésznak a hadak istenének és most őt szolgálja. Általában az a ”munkája”, hogy meg kell ölnie néhány embert. Egy idő után elkezd lelkiismeret furdalása lenni mivel eszébe jut mennyi ártatlan embert ölt meg. Ekkor fellázad és elindul legyőzni őt. Eközben sok kalandban lesz részünk
 • A grafika csodálatos még mai szemmel is nézve. A víz ragyog a padlón látjuk magunkat és az ellenségek nagyon jól ki vannak dolgozva
 • A játékélmény nagyon jó. Van sok logikai feladat a játékban amik néha nehezek lehetnek és egy ideig ellakatsz de jó, hogy nem csak eszetlen kaszabolásról szól az egész játék. A főellenségekkel harcolni nagyon élvezetes, sőt még a leggyengébb ellenféllel is mivel ha legyengítettük az ellenfelet akkor jó kis kombót tudunk csinálni ha megnyomjuk a karikát. Vannak képességeink amivel könnyebben győzhetjük le ellenségeinket. Van a villámcsapás amivel megcsaphatjuk a ránk támadókat. Van a villám amit dobálhatunk úgy sebezve a meg ellenfeleinket van még a medúzafej amivel kővé dermeszthetjük az ellenséget és van még a szellemidézés ami segít neked úgy, hogy körülötted repkednek és legyőzik aki megtámadna. Ezeket mind tudjuk fejleszteni, hogy erősebbek legyenek. Két kard van a játékban az egyik két kis kard ami nagyon erős és gyors a másik pedig egy nagy kard ami lassabb de erősebb
 • A zene nagyon jó lett. Mindig a környezethez illő zene van ami jó kis játékélményt ad. A hangok is jól sikerültek
 • Négyféle nehézségi mód van a játékban és minél nehezebb a játék annál jobb. Ha az utolsó fokozatot végigviszed sok extra nyílik meg pl: új ruhák
  God of War 2

  God of War. A cím, mely 2005-ben megmutatta a világnak, hogy kellő odaadással és törődéssel mire is képes a Sony kettes rajtszámú masinája. Ha megjelenéséig azt hitted, hogy a vas lehetőségeit kiaknázták, már nincs benne több szufla, hát ki kell, hogy ábrándítsalak: tévedtél. Méghozzá nem is kicsit! Megfigyeléseim szerint a God of War - hoz szélsőségesen álltak hozzá a gamerek. Lehetett imádni, lehetett - már csak a görög mitológiai téma miatt is - köpködni, de közömbösen hozzáállni, vagy megkerülni semmiféleképpen sem. Ha PS2-tulaj létedre nem mond neked semmit a cím, vagy a rövidítése láttán élből az X360-as produktumra asszociálsz, akkor inkább tagadd, hogy rendelkezel a célplatformmal. Igen, a GoW exkluzív, csak és kizárólag PS2-es, méghozzá Sony fejlesztés. Talán pont a portolással való nyűglődés hiányának tudható be, hogy ilyen hardverre optimalizált játékot alkottak, ki tudja. Mindenesetre annyi szent, hogy a GoW egy fénylő csillag a Playstation 2-univerzum egén - és ezt az érdemet butaság volna elvitatni tőle, már rég történelem.


  God of War: Chains of Olympus
  A God of War - Chains of Olympus véleményem szerint minden idők legszebb PSP - s játéka, és játékélményben sem helyezkedik el kevésbé előkelő helyen. Rövidsége is csak annak köszönhető, hogy hihetetlenül nehéz abbahagyni és hogy olyan szinten felhasználóbarát az irányítása, hogy a PSP rajongók idáig el sem tudtak képzelni ehhez foghatót. Mindenképpen kötelező darab mindenki számára, én már csak azt sajnálom, hogy semmit sem lehet tudni egy esetleges folytatásról, ami mondjuk nyugodtan készülhetne két UMD - re a hosszabb játékidő érdekében.
  God of War: Ghost of Sparta
  A God of War játék végén a brutális Kratosz legyőzte Árészt és elérte az Olympuszt, mint a háború új istene. A Ghost of Spartában Kratosz rájön, hogy az új ereje sem tudja a rémálmait megállítani. Ahhoz, hogy megszabadulhasson az őt üldöző gonosz szellemektől és a rossz emlékeitől el kell indulnia az úton, ami fényt derít az elveszett világok eredetére és válaszokat ad a sötét múltjának kérdéseire. Felfegyverkezve a halálos Blades of Athena kardjaival, a kegyetlen kutatás során mitologikus teremtmények seregeivel, halhatatlanok légióival kell megküzdenie a veszélyes tájakon.
  God of War 3

  A God of War 3 a görög mitológia legbrutálisabb időszakában játszódik, és a korábbi spártai harcos, Kratos bőrébe bújhatunk. Kratos az Olympus hegyét mássza meg és a Pokol mélységébe is eljut, hogy visszavágjon azoknak, akik cserbenhagyták. Új fegyverek, dupla pengék és varázslat segítségével tudunk előrébb lépni Kratossal, hogy a gonosz szörnyetegek ellen küzdjünk miközben különféle rejtvényeket kell megfejtenünk, hogy elpusztítsuk Olympust. A játékosok egy teljesen új világba léphetnek, mely megközelíti a valóságot mind a harc mind a környezet szempontjából. A God of War 2 után most hatalmasat fejlődött a grafika és négyszereződött a felbontás, hogy gyors, mozgékony és élethű szereplőkkel találkozhassunk, valamint a fényhatások és váltakozó forgatókönyvek növeljék a játékélményt.


  Ha problémád adódik az extra tartalom letöltésével a PlayStation Network - ről, akkor ebben az útmutatóban megtalálod a megoldást.

 • God of War Saga - PS3
  Értékelve 10 az 5-ből 1 értékelés alapján
  God of War Saga
  katalógusba hozzáadva: 2012.08.08.

  Vélemények: God of War Saga

  od Kökény Gyula 5 az 5 csillagból! 11.03.2014
  Kiválló játék pláne így amerikai verzióban nincs hiba benne.