Gormiti: The Lords of Nature!

ÚJ TERMÉK
5.090 Ft
Bruttó ár
ELÉRHETŐSÉG
nincs raktáron
Bizonytalan beszerzési idő
Termék kódja: 40821

KONAMI 12 éven aluliak számára nem ajánlott angol verzió

LEÍRÁS: Gormiti: The Lords of Nature! [Wii]


A játékban a közkedvelt Gormiti TV sorozat szereplőit vonultatja fel.
A történet azzal kezdődik, hogy Razzle a könyvtár takarításakor véltelenül pár öreg könyvet belelök a portálba. A könyveka Gorm szigetre esnek, ahol éppen egy soha véget nem érő csata folyik az elementáris természeti erők által inspirált seregek között. A könyvek végül a gonosz láva Gormit, Magmion lábainál állnak meg.
Magmion elolvassa a könyveket, és tudomást szerez egy ősrégi mondáról, az öt megszentelt amulett egyesítéséről, amik a Gorm szigeten vannak elrejtve. Ha az amulettek újra egyesítésre kerülnek, akkor a tulajdonosuknak lehetővé teszik egy interdimenzionális portál megnyitását a Földre. A termémszet urainak ezért minden erejükre szükségük lesz, hogy keresztül húzzák Magmion terveit és megmentsék a Földet.
A játék csodálatosan illusztrálja Gorm szigetét, ahol a föld, a tenger, a levegő és az erdő Urai megpróbálják megállítani a gonosz Magmiont.

 • Harc és fejtörők sora viszi előre a cselekményt. Oldd meg ezeket, gyüzd le az ellenfeleidet a speciális képességeid segítségével és nézdd meg a vegső videót, az eredeti hangokkal
 • Expanzív történeti mód. Az 5 TV sorozatból is ismert területen át eljutva kell megakadályoznod Magmion gonosz tervét a Föld elpusztítására
 • Kerekedj felül az ellenfeleiden. Irányítsd a természet három urát a csoporton belül, használd ez egyedi képességeiket a Megamion és az ő segédei elleni harc során.

 • Gormiti: The Lords of Nature!
  katalógusba hozzáadva: 2011.05.09.

  Kapcsolódó termékek

  Vélemények: Gormiti: The Lords of Nature!

  Nincs vélemény a termékről.
  fizetési módok - támogatott fizetési módok és bankok