Gran Turismo 4

ÚJ TERMÉK
4.990 Ft
Bruttó ár
ELÉRHETŐSÉG
nincs raktáron
Bizonytalan beszerzési idő
Termék kódja: 1521

Sony minden korosztály számára ajánlott angol verzió

LEÍRÁS: Gran Turismo 4 [PS2]

 • A virtuális vezetés új korszakba lép, amikor a szeretett Gran Turismo sorozat visszatér az egyetlen igazi otthonába, a PlayStation 2 konzolra.

 • A GT4 páratlan járműparkot kínál, felölelve mintegy száz esztendő autóiparát (összesen több mint 700 autó, köztük 10 csak Európában elérhető modellel). Hihetetlen új jellemzők és fotóminőségű képek várnak a játékosra. Az úttörő Photo and B-spec módnak köszönhetően élethűen szállhatsz be, illetve ki az autóból, vagy bújhatsz be a motorháztető alá.

 • A GT4 emléket állít az autózás történelmének. Sok egyéb mellett megtalálható az első benzines autó (az 1886-os Benz Patent Motorwagen), a tömeggyártás első remeke (a Ford Model T-je) valamint olyan mai klasszikusok, mint az Audi TT. Összesen 80 gyártó több száz modellje közül választhatsz. Egytől egyig úgy néznek ki, mint az igaziak.

 • Bizonyítva, hogy nem a levegőbe beszélünk, a tervezés során minden modellt ötszázszor fényképeztek le, és több száz modellező számítás készült, mire elnyerték végleges formájukat. Ennek köszönhető, hogy a játékosok életük legérzékibb vezetési élményét élhetik át a nappalijukban ülve.
 • A technika szerelmeseinek a GT4 számos tuning opciót kínál. Ha nem szeretsz a motorral bíbelődni, akkor választhatod a Quick Tune opciót, de ha nem bánod, hogy olajos lesz a kezed, akkor eljátszadozhatsz a fékkel, a kipufogó rendszerrel, a felfüggesztéssel vagy éppen a nitro rendszerrel. Most lehetőséged nyílik vásárlás előtt tesztelni a tuningokat.

 • A tuningolás és a versenyzés mellett mostantól újabb hobbid lehet: fotózás. Bármikor megállíthatod a visszajátszást, és a kimerevített képet elmentheted a memóriakártyára, vagy egy USB Flash Memory Stick-re. A képszerkesztő opciók között szerepel például a kézi fókuszálás vagy az effektusok kiszűrése. Ha van kompatibilis USB nyomtatód, örök emléket készíthetsz magadnak, akár színes, akár fekete-fehér fotó formájában. Ha valóban izgalmas és szép képeket akarsz készíteni, akkor állítsd be a Photo Travel üzemmódot, hogy turisztikai szempontból kivételesen érdekes helyszínekre mehess, mint amilyen a Brooklyn-híd New York-ban.

 • A B-spec üzemmód, a Real Driving Simulator élmény egyik komoly újítása lehetővé teszi, hogy a volán mögül beülj a menedzseri székbe. Te vezényelheted a tesztpilótákat, és a te kezedben vannak a taktikai döntések a verseny során. Te határozhatod meg, mennyire agresszíven vezessenek, mikor jöjjenek ki kerékcserére, milyen gumit tegyenek fel, és mennyi üzemanyagot tankoljanak. Bármelyik versenyforma játszható B-spec módban, és a jól képzett pilóták maguktól is képesek lehetnek teljesíteni a licenc tesztet.

 • Több mint 700 autó és több mint 50 valós és kitalált pálya, köztük a Nurburgring Nordschleife és Trial Mountain
 • Az új Photo Mode használatával fényképeket készíthetsz, amiket meg is szerkeszthetsz. Kompatibilis USB nyomtatóval szép képeslapokat készíthetsz.
 • B-spec módban add át a volánt
 • Több mint kétórányi zene, a rocktól egészen a klasszikusokig

 • Gran Turismo 4 - PS2
  Értékelve 10 az 5-ből 1 értékelés alapján
  Gran Turismo 4
  katalógusba hozzáadva: 2005.05.02.

  Kapcsolódó termékek

  Vélemények: Gran Turismo 4

  od Szabó Koppány 5 az 5 csillagból! 29.05.2014
  Akinek van türelme,annak tetszeni fog (3db 24 órás verseny van benne)
  fizetési módok - támogatott fizetési módok és bankok