Gran Turismo Sport (Collector’s Edition)

ÚJ TERMÉK
26.690 Ft
Bruttó ár
Bontott
24.990 Ft
Bruttó ár
ELÉRHETŐSÉG
raktáron

kevesebb mint 5 db
Kézbesítés várható dátuma 1.18.
Termék kódja: 374087

Utolsó frissítés időpontja: 2018.1.16. 23:50
Sony minden korosztály számára ajánlott cseh feliratok
Nové zboží v rozbaleném balení

Všechny takto nabízené produkty jsou 100% funkční a odzkoušené.

Elérhetőség: raktáron
HASZNÁLT ÁRU
Bruttó ár
24.990 Ft
megveszem

LEÍRÁS: Gran Turismo Sport (Collector’s Edition) [PS4]


Most először jelenik meg PlayStation 4 konzolokra is a díjakat sorra nyerő Gan Turismo sorozat. A FIA közreműködésével készítette el a Polyphony Digital stúdió a finomra hangolt, mindenki számára könnyen hozzáférhető autós szimulátort.

A cím akár félrevezető is lehet, azt hihetnénk, hogy tisztán versenyautók lesznek a játékban, de nem így van. A játékban helyet kaptak a gyári modellek és sportos vagy sportautók is. Minden egyes jármű rendkívül gondosan került kidolgozásra a belső tér fényeitől a karosszériaelemek hézagjaiig a belső kárpit varrásán keresztül. A játékban 140 jármű választható, mint pl. a Ferrari LaFerrari '13, Mazda Roadster S (ND) '15, Mercedes-Benz Mercedes-AMG GT S '14, Ford Mustang GT Premium Fastback '15 a teljesség igénye nélkül.

A versenyautók a játékban kategóriákba vannak osztva, amik a valós kategóriák alapján kerültek kialakításra. A harmadik csoport például a GT3 osztályt másolja, ami olyan FIA hitelesített gépeket tartalmaz mint az Audi R8 LMS, McLaren 650S és Renault Sport R.S. 01 GT3. Nem hiányozhat a játékból a Toyota FT-1, a Subaru WRX és a Chevrolet Corvette Stingray C7, amiket át kellett alakítani a GT3 specifikációnak való megfeleléshez.

A játékban bemutatkozik a "Vision Gran Tursimo" sor is, ami lehetővé tette a designereknek az álmaik virtuális megvalósítását a Gran Turismo 6 - ban. Ez a projekt folytatódik a Gran Tursimo Sportban is. A járművek természetesen olyan alakításokon esnek át, amik lehetővé teszik számukra az új pályákon való versenyekben való részvételt. Olyan neves gyártók koncepcióval találkozhatsz mint a Bugatti, a Peugeot, a Volswagen, a Toyota és sok más.

A játékban számos új versenypálya is helyett kapott, olyanok is, amik még ezelőtt soha nem szerepeltek a Gran Turismo sorozatban. Ilyen például a legendás "Tokyo Expressway" és a félmérföldes "Northern Isle Speedway".

Ha azt hinnéd, hogy a szimulátorokkal való versenyzés nehezebb, mint a valóság most biztosan meg fogod változtatni ezt a nézetedet. A fizika úgy került módosításra, ahogy azt a játékosok kérték a fejlesztőktől. A terjedelmes offline kampány mindenkit megtanít versenyezni. A kampány része a kezdők számára a versenyiskola, különféle küldetések, feladatok és a verseny etikett is.

" 140 valós és módosított jármű " 4 versenyosztály, sorozatgyártású modellek, amik versenyhangolást kaptak " 19 régi és új pálya, 27 nyomvonallal " Egyszerű irányítás az abszolút kezdők számára is " Online nemzeti kupa és gyártók kupája " A legjobb játékosok versenyei követhetők " Jármű szerkesztő " Foto mód, több mint 1000 helyszínnel


Gran Turismo Sport Collector's Edition tartalma:
 • Gran Turismo Sport alapjáték
 • Exkluzív miniatűr Mercedes-AMG GTS
 • Limitált Steelbook
 • Részletes kézikönyv az autókról és a pályákról a játék fejlesztői által írva
 • 2,500,000 kredit a játékba
 • Bonus céglogók
 • Bukósisak a versenyződnek a játékba
 • 60 GT Sport avatar


 • Gran Turismo Sport (Collector’s Edition)
  katalógusba hozzáadva: 2017.07.18.

  Kapcsolódó termékek

  Vélemények: Gran Turismo Sport (Collector’s Edition)

  Nincs vélemény a termékről.
  fizetési módok - támogatott fizetési módok és bankok