Grand Theft Auto: Liberty City Stories

ÚJ TERMÉK
7999 Ft
3.390 Ft
Bruttó ár
ELÉRHETŐSÉG
nincs raktáron
Bizonytalan beszerzési idő
Termék kódja: 1901

Rockstar 18 éven aluliak számára nem ajánlott és tiltott  angol verzió

LEÍRÁS: Grand Theft Auto: Liberty City Stories [PSP]

A GTA: Liberty City Stories a népszerű Grand Theft Auto sorozat új, PSP exkluzív felvonása. A Liberty City Stories főszereplője Tony Cipriani - rá a GTA 3-ból emlékezhetünk: ott étteremet vezetett, és a Triádok ellen harcolt. Az LCS a GTA3 előtt három évvel, 1998-ban játszódik. Tony épp ekkor tér vissza Liberty City-be és Salvatore-nak kezd dolgozni. A játékmenet nagyban emlékeztet a PS2-es epizódokra: egy hatalmas városban (Liberty Cityben) kell küldetések hosszú során keresztül megszereznünk az alvilág feletti uralmat. A széria védjegyéül szolgáló autólopás természetesen most sem maradhat el: az új járműveken kívül rengeteg, a korábbi epizódokból ismert járgány tűnik fel a játékban (Police Enforcer, Moonbeam, Esperanto, Bobcat, Stallion, Sentinel, Patriot).

A grafika elsőrangú, nem sok különbséget lehet felfedezni a GTA: LCS és a (például) a GTA3 között, sőt: a Rockstar extrém nagyságú egyszerre belátható területet, és helyenként a GTA3 szintjét meghaladó látványvilágot ígér - példaként az autók tükröződését hozták fel. A város hasonlít a GTA3-ban látott Liberty City-re, de a más idősík miatt néhány kerület / épület másképpen fog kinézni. A Liberty City Stories a Vice City / San Andreas összes újítását tartalmazza majd. Visszatérnek az ugratók, a rejtett csomagok és a rampage-missziók is. A küldetések a szokottnál rövidebbek lesznek, viszont több lesz belőlük, mint a GTA3-ban - ott egy misszió átlag (színtisztán) öt percig tartott, itt nagyjából két perces menetekre lehet számítani. Ennek ellenére a játék hossza nem szenved csorbát: a Vice Cityvel megegyező játék-hosszra lehet számítani. A harcrendszeren csiszolnak egy nagyot - a fejlesztők elmondása szerint a GTA: San Andreas szisztémáját csiszolják tovább.
A Rockstar két éve fejlesztett streaming technológiájának köszönhetően szinte mindent rá tudtak préselni a DVD-nél jóval kisebb tárolókapacítású UMD-re, kisebb kompromisszumokat kellett csak kötniük - így például kevesebb zene lesz hallható a játékban (a LCS továbbra is a jól bevált rádióállomásokat favorizálja, a zenék egytől-egyig újak lesznek, nem a korábbi epizódokból emelik át őket). Bónuszként a saját MP3-mainkat is hallgathatjuk játék közben: ezeket a Memory Stick Duo-ra kell feltöltenünk.

A legnagyobb extra a GTA-rajongók által évek óta követelt multiplayer: wireless kapcsolaton keresztül egyszerre hatan eshetünk egymásnak, három különböző játékmód (hagyományos deathmatch, egy CTF- és egy Assault-variáns) közül választva. A GTA: Liberty City Stories igazi sikerjáték, minden PSP tulaj számára erősen javallott beszerzés!

Grand Theft Auto: Liberty City Stories
katalógusba hozzáadva: 2005.10.28.

Vélemények: Grand Theft Auto: Liberty City Stories

Nincs vélemény a termékről.