The Great Ace Attorney Chronicles Nintendo SWITCH

Bruttó ár
21.790 Ft
Nettó ár: 17.157 Ft
 
Termék kódja: 432448
CapcomEN szinkron

The Great Ace Attorney Chronicles [NSW]

Merüljön el a drámai, de elbűvölő és humoros világban, ahol bizonyítékokat, levonásokat és csatákat gyűjtenek a tárgyalóteremben ezzel az ügyvédi „újonc” Ryunosuke kalandjaival.

A játék, amely a 19. század végén játszódik Japánban és Angliában, 5 epizódot tartalmaz rejtélyes gyilkosságoktól kezdve, tele drámával, nevetéssel és fordulattal, minden amit egy ász ügyvédtől várni lehet. Csatlakozz Ryunosuke Naruhodhoz, a Phoenix Wright sorozat elődjéhez, aki megpróbálja feltárni a nemzetközi bűnözés titkait és próbál megoldani egy rettenetesen kellemetlen esetet. Több tucat órás érdekérvényesítés vár rád!

Az egyes esetek kivizsgálása során beszélni fog a tanúkkal, megvizsgálja a bizonyítékokat és a nyomokat, és megpróbál következtetni a bűncselekmény szándékára. A bíróságon tanúvallomásokat fog hallgatni, a tanúkat keresztkérdésekkel fogja kérdezni és e közben bizonyítékokat fog bemutatni. És persze nem egy Ász ügyvédi játék lenne, ha nem kiálthatná: "TILTAKOZOK!"

A játék tartalmaz egy segítő funkciót arra az esetre, ha zsákutcába kerülne a vizsgálat során, és így még ha ez az első játékot is játsza, könnyedén nekivághat a kalandoknak.

A sorozat eddigi legmeggyőzőbb története.

The Great Ace Attorney: Adventures

A Japán Birodalom - miután megnyitotta kapuit, a kulturális átalakításra irányuló nyomás nagy nyugati befolyási hullámokat hozott a keleti szigetekre. A forradalom elárasztotta az országot, és a főváros élete riasztóan izgalmas volt.

The Great Ace Attorney 2: Resolve

A nagy kiállítás Londonban - egy hatalmas esemény, amely állítólag a 19. század utolsó hurrikánja volt. De Nagy -Britannia utolsó sikerének ragyogásából és dicsőségéből a kegyetlen bűncselekmények ereje kezdett kibontakozni.




Értékelések The Great Ace Attorney Chronicles

Nincs vélemény a termékről.