GRID Autosport Konzol típusa:

SZINTÉN ELÉRHETŐ GRID Autosport - PC DVDGRID Autosport - PS3
Bruttó ár
11.490 Ft
Nettó ár: 9.047 Ft
 
régóta nem kapható
Termék kódja: 234585
CodemastersEN szinkron

GRID Autosport [XBOX 360]

Itt a belépő a modern motorsportok világába, számos kipróbálható diszciplínával és versenysorozattal, amik mindegyikében saját karrierit építhetsz. Versenyezz a csapattársad oldalán, ügyelj rá, hogy a szponzorok is elégedettek lehessenek a teljesítményeddel. Szinte milyen versenyszámban indulsz, mert indulhatsz többen is, vagy akár specializálódhatsz is.

Minden kategória tartalmaz saját versenyosztályokat is, mint pl. a Cat C Touring autók, hiperautók, túraautók, prototípusok, monoposztok, drift autók, stb. A GRID Autosport több mint 22 helyszínen kínál bő 100 utat, amik próbára teszik a kocsi és a pilóta képességeit is.

A GRID Autosport fejlesztése során nagymértékben figyelembe vették a GRID közösség igényeit, amik valósághoz való igazításában elő versenyzők és az AUTOSPORT magazin szakértői is részt vettek. A multiplayer mód támogatja a RaceNet szolgáltatást és egy exkluzív funkcióval a RaceNet Racing Clubs funkcióval gazdagodott, ami lehetővé teszi az online csoportokhoz való tartozást és a csapat neve alatti versenyzést.



Értékelések GRID Autosport

Nincs vélemény a termékről.