GRID Autosport [PS3] - BAZÁR (Használt termék)

Bruttó ár
9.890 Ft
Különbözet szerinti ÁFA 0%
 
régóta nem kapható
Termék kódja: 279548
Codemasters

GRID Autosport [PS3] - BAZÁR (Használt termék)

Tisztelt Vásárlók! Az adott termékleírás javítása folyamatban van, az esetleges pontatlanságokért elnézést kérünk!
Amennyiben a fenti okból kifolyólag a termékleírásban valami nem egyértelmű az Ön számára, úgy kérjük a további információkért a rendelés leadása előtt vegye fel a kapcsolatot az ügyfélszolgálattal!
a játék megvásárolva, 100%-ban működőképes és tesztelt csomagolás sérülésmentes, közepes karcmentes 12 hónap garancia


Új termék leírása:

Itt a belépő a modern motorsportok világába, számos kipróbálható diszciplínával és versenysorozattal, amik mindegyikében saját karrierit építhetsz. Versenyezz a csapattársad oldalán, ügyelj rá, hogy a szponzorok is elégedettek lehessenek a teljesítményeddel. Szinte milyen versenyszámban indulsz, mert indulhatsz többen is, vagy akár specializálódhatsz is.

Minden kategória tartalmaz saját versenyosztályokat is, mint pl. a Cat C Touring autók, hiperautók, túraautók, prototípusok, monoposztok, drift autók, stb. A GRID Autosport több mint 22 helyszínen kínál bő 100 utat, amik próbára teszik a kocsi és a pilóta képességeit is.

A GRID Autosport fejlesztése során nagymértékben figyelembe vették a GRID közösség igényeit, amik valósághoz való igazításában elő versenyzők és az AUTOSPORT magazin szakértői is részt vettek. A multiplayer mód támogatja a RaceNet szolgáltatást és egy exkluzív funkcióval a RaceNet Racing Clubs funkcióval gazdagodott, ami lehetővé teszi az online csoportokhoz való tartozást és a csapat neve alatti versenyzést.

Értékelések GRID Autosport [PS3] - BAZÁR (Használt termék)

Nincs vélemény a termékről.