Guardians of the Galaxy: The Telltale Series Konzol típusa:

SZINTÉN ELÉRHETŐ Guardians of the Galaxy: The Telltale Series - PS4Guardians of the Galaxy: The Telltale Series - XBOX ONE
Bruttó ár
11.690 Ft
Nettó ár: 9.205 Ft
 
régóta nem kapható
Termék kódja: 374004
WarnerEN szinkron

Guardians of the Galaxy: The Telltale Series [NSW]

Tisztelt Vásárlók! Az adott termékleírás javítása folyamatban van, az esetleges pontatlanságokért elnézést kérünk!
Amennyiben a fenti okból kifolyólag a termékleírásban valami nem egyértelmű az Ön számára, úgy kérjük a további információkért a rendelés leadása előtt vegye fel a kapcsolatot az ügyfélszolgálattal!
Játék Guardians of the Galaxy: A Telltale sorozat elmesélte a legvalószínûtlenebb hõsei galaxis, rossz csoport menekült a törvény elõtt, tudod, hogy a neveket a Star-Lord, Gamora, Rocket és Groot. Az epikus csata elején a gondnokok hatalmas erõvel rendelkeznek. Minden õr van valami rejtett oka ereklyét erõsítés és azt is, hogy egy könyörtelen ellensége, amely az utolsó a maga nemében, amely semmi nem állítja meg annak megszerzése. A Földrõl, Milanon keresztül, valahol és azon túl. Ez a sorozat öt epizód kíséri csodálatos zene, akkor ragadja meg a Star-Lord még az eredeti kaland a Guardians of the Galaxy, ami megmondja egy egyedi stílust és mérési Telltale ahol a döntéseket és intézkedéseket átalakul egy történetet, hogy élvezni fogja. A lemez tartalmazza a sorozat elsõ részét, és hozzáféréssel rendelkezik ahhoz, hogy letöltse a következõ négy epizódot, amikor megjelent.  Vegyen egy új történetet a galaxis õrökkel.  Az öt részbõl álló sorozat a Star-Lord szerepét az eredeti kalandba helyezi.  A lemez tartalmazza a sorozat elsõ epizódját, és hozzáférést biztosít a következõ négy letöltéséhez, amikor kiadja õket. További epizódok letöltéséhez internetkapcsolat szükséges!

Értékelések Guardians of the Galaxy: The Telltale Series

Nincs vélemény a termékről.