Guild Wars 2

ÚJ TERMÉK
9.990 Ft
Bruttó ár
ELÉRHETŐSÉG
nincs raktáron
Bizonytalan beszerzési idő
Termék kódja: 3409

NCSoft 12 éven aluliak számára nem ajánlott angol verzió

LEÍRÁS: Guild Wars 2 [PC DVD]


Az eredeti Guild Wars sorozatból világszerte összesen több, mint 6 millió darab kelt el, és mind a mai napig lojális, aktív játékosokkal büszkélkedhet, akik türelmetlenül várják a folytatást. A sorozat 2005 - ben indult a Guild Wars: Prophecies címmel, amit a Guild Wars: Factions, majd a Guild Wars: Nightfall és a Guild Wars: Eye of the North kiegészítés folytatott. A Guild Wars 2 az elődök gazdag tradíciójára és innovatív játszhatóságára alapoz, de 250 évvel előre repít a történelemben, egy radikálisan megváltozott Tyriába. A Földet ősi sárkányok ostromolják, amik halhatatlanok seregét vezetik. Öt faj áll szembe a közös ellenséggel, csak rajtad múlik, melyiket választod, melyikkel indulsz harcba a sárkányok ellen.

A Guild Wars 2 nem kizárólag a nyers akcióra van kihegyezve, mint a Guild Wars volt, lehetőséged van több kiegészítő küldetés (pl. saját tárgyak gyártása) végrehajtására is, amivel csak gazdagodik a játék.

A karakteredet öt, egymástól teljesen különböző fajból választhatod ki. Választhatod a teljesség igénye nélkül: az emberi fajt, vagy pl. a Nornokat - a hatalmas északi harcosokat, akik képesek átváltozni, esetleg választhatod a technokratákat, vagy a növényi teremtményeket.


 • A döntéseid valódi hatással vannak a világra. Vissza tudják verni a falu lakosai a kentaurok tombolói hordáinak ostromát, vagy elvéreznek a harcokban? Te döntöd el!
 • A Guild Wars 2 a Te történeted. Kövesd figyelemmel, hogyan fejlődik a saját karaktered és a történeti vonal a döntéseid következményében, amiket még a játék elején meghoztál
 • Válassz a foglalkozások széles skálájából, az öt faj közül (ember, charr, sylvari, norn vagy asura)
 • A fantasztikus képességeknek, kombóknak, improvizációs taktikáknak és a fegyvereknek köszönhetően a Guild Wars 2 harcrendszere több szórakozást hoz az MMO csatákba
 • Szegezd a fegyvered a világnak az epikus harcokban, vagy tedd próbára a képességeidet a PvP arénákban a többi játékos ellen
 • Tyria világa hihetetlen részletességgel került kidolgozásra az utóbbi öt év fejlesztőmunkája során, amivel kiérdemelte kritikusok elismerését is


 • Guild Wars 2 - PC
  Értékelve 4.7 az 5-ből 44 értékelés alapján
  Guild Wars 2
  katalógusba hozzáadva: 2007.01.01.

  Kapcsolódó termékek

  Vélemények: Guild Wars 2

  od Tóth Máté 5 az 5 csillagból! 05.06.2013
  Tökéletesen meg vagyok elégedve a bolttal, mint a kiszállító céggel. A csomagolás biztonságos volt, a szállítási idő 1 nap volt. Egy pirospont a Supergamer.hu-nak !
   
  od Kovács Zoltán 5 az 5 csillagból! 02.03.2013
  Üdv Meg szeretném kérdezni mit tartalmaz a csomag mert a le írásban nem láttam .de lehet én vagyok vakk meg köszön-ém hogy ha le írnák . Tiszteletel: Kovács Zoltán
  SuperGamer.hu:
  Kedves Zoltán! A csomag a játékszoftvert tartalmazza.
  Üdvözlettel, Tóth Károly
   
  od Kiss Sándor 5 az 5 csillagból! 03.01.2013
  Tiszteletem! Csomag rendben és meglepően gyorsan [délelőtt még nem kaptam soha csomagot] megérkezett. + 1 csillag =]
   
  od Kiss Sándor 5 az 5 csillagból! 31.12.2012
  Üdv! Kérdésem csak az lenne hogy én tegnap rendeltem az oldalról és az volt kiírva hogy jan. 4.-én kapom meg a csomagom, ma viszont ezt írja az oldal:Szeretné a terméket már Csütörtökön Január 3 -án/én átvenni? Adjon le megrendelést következő 4 órában és 4 percben, és válassza a futár általi kézbesítést. Most melyik a reális? Létezik hogy aki tegnap rendelt később kapja meg a csomagot? =] Választ előre köszönöm
  SuperGamer.hu:
  Kedves Sándor! Elnézést kérünk az esetlegesen okozott kellemetlenségekért! Valami hiba lehetett, természetesen nem fogják később megkapni azok, akik korábban rendelték. Önnek is január 3-án fogja kézbesíteni a futár a játékot.
  Üdvözlettel, Tóth Károly
   
  od Biró Alexandra 5 az 5 csillagból! 14.12.2012
  Üdv! A csomag rendben megérkezett :)
  SuperGamer.hu:
  Üdv! Köszönjük a visszajelzést! Használják jó egészséggel.
  Üdvözlettel, Tóth Károly
   
  od Bajzath Denes 5 az 5 csillagból! 11.12.2012
  Ez a játék ugye nem havi díjas
  SuperGamer.hu:
  Üdv, nem. Ingyen játszható.
  Üdvözlettel, Tóth Károly
   
  od Szabó Dorián 5 az 5 csillagból! 02.12.2012
  Üdv! Azt szeretném megkérdezni, hogy ehhez a kiadáshoz jár a pendrive, a póló, és az art könyv? Ha nem, akkor mik találhatóak ebben a kiadásban?
  SuperGamer.hu:
  Üdv! Ez a verzió csak azt tartalmazza, ami feljebb a leírásban is olvasható.
  Üdvözlettel, Tóth Károly
   
  od Balogh Sándor 5 az 5 csillagból! 30.11.2012
  Üdv! Kérdésem lenne! 2012.11.29 edikén leadtam a rendelésemet. Ugy volt ma meg is kapom itt a honlapon már az van kiírva hogy kiszállítva viszont nem kaptam meg. Azt szeretném megtudni hogy akkor mikor kapom meg? És van e rá esély hogy szombaton is dolgozik a futár szolgálat mivel munka nap van? Előre is köszönöm a választ!
  SuperGamer.hu:
  Üdvözlöm! Megrendelésekkel kapcsolatban emailben tudunk tájékoztatást adni. Kérem írja meg a kérdését az uzlt@supergamer.hu - ra.
  Üdvözlettel, Tóth Károly
   
  od Imre Pákozdi 4 az 5 csillagból! 28.11.2012
  Üdv! 2 példányt szeretnék vásárolni, de előtte még meg szeretném kérdezni, hogy ez az alap digital edition-nak felel meg? Tehát csak a cd kulcsot vesszük meg? Köszönöm.
  SuperGamer.hu:
  Üdv! Nem, a csomag tartalmazza az adathordozót is.
  Üdvözlettel, Tóth Károly
   
  od Szamosfalvi György 5 az 5 csillagból! 25.11.2012
  Amennyiben csak délután, 14 óra után tudom átvenni a futártól a csomagot az megoldható, ha megjegyzésbe beírom?
  SuperGamer.hu:
  Üdv! A megjegyzést továbbítjuk a futárnak, de garantálni nem tudjuk a délutáni kézbesítést. A futár lehetőségeihez képest figyelembe fogja azt venni. A megértést köszönjük.
  Üdvözlettel, Tóth Károly
   
  od Turán János 5 az 5 csillagból! 22.11.2012
  Üdv! Lehetséges, hogy a ma fél 3-kor leadott rendelésem a futár holnap kiszállítja? Tájékoztató e-mailt nem kaptam.
  SuperGamer.hu:
  Kedves János! Megrendeléssel kapcsolatos információt emailben vagy telefonon adunk. Megértését köszönöm!
  Üdvözlettel, Tóth Károly
   
  od Fehérvári Zoltán 5 az 5 csillagból! 06.11.2012
  Üdvözlet! Az lenne a kérdésem a játékkal kapcsolatban, hogy angol nyelvű kiadás-e? Illetve, hogy tartalmazza a játékbemutató füzetet-e a doboz? Köszönöm előre is a választ!
  SuperGamer.hu:
  Üdv! A szoftver angol nyelvű, a borító lehet angol és cseh is (most éppen cseh). A kézikönyvet is tartalmazza a csomag.
  Üdvözlettel, Tóth Károly
   
  od Horkay Pál 5 az 5 csillagból! 05.11.2012
  Üdv! Az lenne a kérdésem, hogy a ma 14:36-kor leadott rendelést még tudják holnap kézbesíteni?
  SuperGamer.hu:
  Üdv! Igen, amíg raktáron van, addig a 15:59 - ig leadott megrendeléseket a megrendelést követő munkanapon kézbesíteni tudjuk.
  Üdvözlettel, Tóth Károly
   
  od Bonta Viktor 5 az 5 csillagból! 05.11.2012
  Üdv! Az lenne a kérdésem, hogy keddre ígérték a játék kiszállítását, érdeklődnék, hogy akkor ezt kedden, azaz holnap meg is kapom?
  SuperGamer.hu:
  Üdv! Igen, a csomagot tőlünk még pénteken elvitték, most valahol az itteni és a magyarországi depó között utazik valahol, és holnap (2012.11.6.) kézbesítésre kerül.
  Üdvözlettel, Tóth Károly
   
  od Tiba Gergő 5 az 5 csillagból! 02.11.2012
  Üdv! Az iránt szeretnék érdeklődni, hogy Vácra mennyiért tudnák kiszállítani, illetve 2 darab vásárlása esetén részesülök-e valamilyen kedvezményben?
  SuperGamer.hu:
  Üdv! Magyarország egész területére a kézbesítési díj 1490,- Ft. Két darab esetén nem tudunk kedvezményt adni.
  Üdvözlettel, Tóth Károly
   
  od Füredi Dominik 5 az 5 csillagból! 16.10.2012
  Jó napot! Az lenne a kérdésem, hogy ha megrendelném a játékot és van Pre-Order változatom akkor az beszámítv-e valahogy és ha igen mikor kell jelezni és milyen értékben számít be? Válaszukat előre is köszönöm!
  SuperGamer.hu:
  Üdv! Amennyiben a Pre-Ordert nálunk vásárolta, akkor igen. Az akkori árával csökkentjük a GW 2 árát. A megrendelés megjegyzésében fel kell tüntetni a Pre-Order megrendelésszámát. Ellenkező estben nem.
  Üdvözlettel, Tóth Károly
   
  od Zabb Károly 5 az 5 csillagból! 08.10.2012
  Üdv A futár várható érkezéséről kap a megrendelő valamilyen tájékoztató email-t vagy hívást?
  SuperGamer.hu:
  A kézbesítést megelőző munkanapon mi emailben értesítjük a megrendelőt a csomag következő napon történő kézbesítéséről. A futár megkapja a regisztrációkor megadott telefonszámot, amin keresni tudja a címzettet, ha gondja akad a kézbesítés során.
  Üdvözlettel, Tóth Károly
   
  od Balázs Dániel 5 az 5 csillagból! 07.10.2012
  Üdv! A játék dobozos vagy digitális verzió?
  SuperGamer.hu:

  Üdvözlettel, Tóth Károly
  SuperGamer.hu:
  Üdv! Dobozos. Tartalmazza az adathordozót is.
  Üdvözlettel, Tóth Károly
   
  od Kovács Balázs 5 az 5 csillagból! 24.09.2012
  Jónapot! A tegnap megrendelt játék, szerdán kerül kiszállításra? És ha igen akkor a 15:00 óra utáni kiszállítást is tudja teljesíteni a futár? Válaszukat előre is köszönöm!
  SuperGamer.hu:
  A megrendelést tegnap kiszállítottuk, azt ma (2012.9.25) kézbesíteni fogja a futár.
  Üdvözlettel, Tóth Károly
   
  od Rublinszki Ákos 5 az 5 csillagból! 19.09.2012
  Üdv! Örömmel látom hogy NCSoft nem gátolja tovább a játék dobozos verziójának kiszállítását, én a játékot 09.07-e(Bocsánat hogyha félre beszélek) fele rendeltem és látom hogy már raktáron van. Azoknak akik előrerendeltek annak már elküldték a példányukat? és csütörtökre vagy péntekre várhatjuk?
  SuperGamer.hu:
  Üdv! A mai napig leadott megrendeléseket ma kiszállítjuk. Holnap (csütörtök) minden megrendelő átveheti a játékot. Végre!
  Üdvözlettel, Tóth Károly
  SuperGamer.hu:

  Üdvözlettel, Tóth Károly
   
  od Király István 5 az 5 csillagból! 16.09.2012
  Tisztelt Tóth Károly Engem is érdekelne,hogy ha esetleg ma rendelem meg mikorra kaphatnám,nálam most mérvadó főleg az hogy mikorra kaphatom meg.Előre is köszönök mindent.
  SuperGamer.hu:
  Üdvözlöm! A leadott megrendeléseket legkésőbb szeptember 21-én tudjuk teljesíteni.
  Üdvözlettel, Tóth Károly
   
  od Szabó László 5 az 5 csillagból! 16.09.2012
  Tisztelt Tóth Károly! Érdeklődni szeretnék, hogy a ki a mai napon rendelte meg mikorra számíthat az átvételre?(Október?) A másik dolog, hogy ha lehetséges 2-3 nappal előtte szeretnék értesítést kérni(e-mail vagy telefonon) ugyan is nem biztos, hogy lesz itthon valaki pont mikor jönne a futár. Üdv.:Szabó László.
  SuperGamer.hu:
  Üdvözlöm! Minden mostanáig leadott, még nem teljesített megrendelést legkésőbb szeptember 21 - én teljesíteni tudunk végre.
  Üdvözlettel, Tóth Károly
   
  od Újné Pomaházi Julianna 3 az 5 csillagból! 16.09.2012
  Üdv! Aziránt szeretnék érdeklődni, hogy előreláthatólag jut-e még a játékból vagy már a nagyon sokadik megrendelő vagyok?
  SuperGamer.hu:
  Üdvözlöm! Fogunk kapni elég darabot, minden leadott megrendelést teljesíteni tudunk.
  Üdvözlettel, Tóth Károly
   
  od Bögi Zsolt 5 az 5 csillagból! 16.09.2012
  Üdv! Én 09.07.-én rendeltem és az lenne a kérdésem hogy mikorra várjam a játékot, mert akkor úgy maradna valaki itthon délelőtt. Köszönöm előre is a választ.
  SuperGamer.hu:
  Üdvözlöm! Lekésőbb szeptemeber 21 - én kézbesítésre kerülnek a játékok, minden megrendelőnek.
  Üdvözlettel, Tóth Károly
   
  od Hegyi Róbert 5 az 5 csillagból! 14.09.2012
  Több mint 10 db Remélem jut belőle nekem is. Várom nagyon !
  SuperGamer.hu:
  Üdv! Súgok egy kicsit: 11 is több mint 10 és 10.000 is több mint 10 ;) Jut minden megrendelőnek.
  Üdvözlettel, Tóth Károly
   
  od németh zoltán 5 az 5 csillagból! 13.09.2012
  ment az email. sajnálom a kellemetlenséget.
  SuperGamer.hu:
  Köszönöm! Semmi probléma!
  Üdvözlettel, Tóth Károly
   
  od németh zoltán 5 az 5 csillagból! 13.09.2012
  sajnálom hogy ilyen sokat csúszik. 9.5.-én rendeltem meg. ezek szerint 20.-ig nem lesz belőle semmi. le lehetne mondani a rendelést?
  SuperGamer.hu:
  Üdv! Sajnos így van. Megint csúszik. A megrendelést természetesen le lehet mondani. Kérem irja meg emailben, ha törölni szeretné.
  Üdvözlettel, Tóth Károly
   
  od Illés Viktória 2 az 5 csillagból! 12.09.2012
  Tisztelt Tóth Károly. Érdeklődni szeretnék hogy aki 2012.09.02 kor rendelte meg a terméket az mikorra kaphatja meg? Elolvastam a hozzá szólásokat, de a hivatalos oldalon már 2 napja meglehet vásárolni a játékot. Én is szembesültem a raktározási dátum csúsztatásával, de remélem már nem igen lesz erre példa. Üdvözlettel: Illés Viktória.
  SuperGamer.hu:
  Tisztelt Viktória! Kicsit furcsa a helyzet. Az NCSoft nem engedi forgalomba az új játékokat, de természetesen saját magát nm tiltja le, ezért lehet tőlük megvásárolni, a hivatalos oldalon. Mi is csak bízni tudunk benne, hogy már nem fog kitolódni a dátum. Egyelőre úgy néz ki, hogy szeptember 20-ig egyetlen megrendelést sem tudunk teljesíteni, mert nem kapunk játékot.
  Üdvözlettel, Tóth Károly
   
  od Varga Roland 5 az 5 csillagból! 12.09.2012
  Ez akkor most hogy lesz? Mert 4-én rendeltem és akkor 20-ig nem lehet forgalomba hozni példányokat?
  SuperGamer.hu:
  Sajnos így döntött az NCSoft. Újra kitolta az új darabok szállítását.
  Üdvözlettel, Tóth Károly
   
  od Kecskés Roland 5 az 5 csillagból! 12.09.2012
  Hello! Mi alapján lesz eldöntve hogy ki mikor kapja meg a saját példányát?
  SuperGamer.hu:
  A megrendelések leadásának sorrendje dönti el.
  Üdvözlettel, Tóth Károly
   
  od Rublinszki Ákos 5 az 5 csillagból! 11.09.2012
  Üdv megint! Még egy valamit szeretnék kérdezni, ez az már végleges ár?
  SuperGamer.hu:
  Igen, ez a végleges ár, amihez hozzá kell számolni a szállítási díjat még.
  Üdvözlettel, Tóth Károly
   
  od Varga Roland 5 az 5 csillagból! 10.09.2012
  Üdv újra. Én már 4-én megrendeltem a játékot, és azt szeretném kérdezni, hogy már ne is várjam a héten? Vagy esetleg lehetséges, hogy a 12-én érkező játékokból jut nekem egy?
  SuperGamer.hu:
  Üdv! Lehetséges, de egyelőre mi sem tudunk csak annyit, hogy ideiglenesen nem lehet új darabokat forgalomba hozni, hogy a szerverek terhelése optimális maradhasson. Ez az oka annak, hogy pillanatnyilag hiány van a játékból, és ezért tolódik ki a beraktározás várható ideje.
  Üdvözlettel, Tóth Károly
   
  od Rublinszki Ákos 5 az 5 csillagból! 09.09.2012
  Üdv! Ez a 14. már végleges? Vagy még változhat? Mivel tegnap rendeltem meg ezt a játékot és szeretném tudni hogy a beraktározási idő pont végleges-e?
  SuperGamer.hu:
  Egyelőre úgy tűnik ez a dátum már nem fog változni.
  Üdvözlettel, Tóth Károly
   
  od Telek Roland 3 az 5 csillagból! 06.09.2012
  Két napja még 09.12 volt a várható megérkezés, ma már 14. Remélem már nem tolódik, vagy meg kell vennem máshol...
  SuperGamer.hu:
  A beérkezési idők nem változnak. Érkeznek 12-én és 14-én is darabok, de nagy valószínűséggel már csak a 14-i csomagban vannak szabad darabok, amik a weben megjelennek.
  Üdvözlettel, Tóth Károly
   
  od Varga Roland 3 az 5 csillagból! 06.09.2012
  Üdv.! Most már végleges a beraktározás ideje vagy esetleg még változhat? Ha Önöknek 14-én érkezik még az nap várható a kézbesítés vagy majd csak azutáni héten?
  SuperGamer.hu:
  A beérkezési idők nem változnak. Érkeznek 12-én és 14-én is darabok, de nagy valószínűséggel már csak a 14-i csomagban vannak szabad darabok, amik a weben megjelennek. Mi maximum elindítani tudjuk a csomagot aznap, amikor befut a játék, de kézbesíteni csak egy nappal később.
  Üdvözlettel, Tóth Károly
   
  od Vizi Péter 5 az 5 csillagból! 27.08.2012
  Üdvözletem . Aki a mai napon rendelte meg a játékot (2010.08.27 ) Körülbelül mikorra lehet számolni a kiszállítással?
  SuperGamer.hu:
  Üdv! Már csak szeptember 7. után.
  Üdvözlettel, Tóth Károly
   
  od Kókay Péter 5 az 5 csillagból! 24.08.2012
  Tisztelt SuperGamer! Én ugyanezt szerettem volna kérdezni. Örömmel látom, hogy a Guild Wars 2 státusza Raktáron van már, és én is kíváncsi lennék, hogy hétfőn várható-e már esetleg kiszállítás?? 21.-én rendeltem a terméket, s Pécsre várom a csomagot. Tisztelettel: Kókay Péter
  SuperGamer.hu:
  Kedves Péter! Igen, hétfőn (2012.08.27) már kézbesíteni fogja a futár minden megrendelőnknek. Pénteken kellett kapnod emailt a kiszállításról, csomagszámmal.
  Üdvözlettel, Tóth Károly
   
  od Bencze Milán 5 az 5 csillagból! 24.08.2012
  Sziasztok! Akkor ezek szerint a várható kézhez kapás a megrendelőknek hétfőn lesz?
  SuperGamer.hu:
  Kedves Milán! Igen, hétfőn (2012.08.27) már kézbesíteni fogja a futár minden megrendelőnknek. Pénteken kellett kapnod emailt a kiszállításról, csomagszámmal.
  Üdvözlettel, Tóth Károly
   
  od Csúri Álmos 5 az 5 csillagból! 23.08.2012
  Sziasztok. Azt szeretném megtudni, hol tudom törölni a rendelést, mert rajtam kívül álló okok miatt most nem tudom kifizetni a játékot. Előre is köszönöm a válaszotok.
  SuperGamer.hu:
  Kedves Álmos! A megrendelést Te nem tudod törölni, csak mi. A hozzászólás alapján töröltem is azt. Majd fogsz kapni egy visszaigazolást a törlésről emailben.
  Üdvözlettel, Tóth Károly
   
  od Zsirke Szilvia 5 az 5 csillagból! 17.08.2012
  Szaisztok! Most rendeltem meg a játékot. Remélem kaptok elég példányt a 28-i kiszállításhoz. Amennyiben mégsem, úgy jeleztek a megrendelők felé? Előre is köszi!
  SuperGamer.hu:
  Kedves Szilvia! Igen, kapunk elég darabot, az eddig rendelkezésre álló információk alapján. Ha mégsem, akkor természetesen értesíteni fogjuk a megrendelőket.
  Üdvözlettel, Tóth Károly
   
  od Szilágyi Ádám 5 az 5 csillagból! 15.08.2012
  Sziasztok, rendeltünk 3 db-ot, a kérdésem az lenne, hogy ezt 28-án biztosan a kezünkben fogjuk tartani? Amennyiben nem, akkor elállunk a vásárlási szándékunktól. Tisztelettel Szilágyi Á.
  SuperGamer.hu:
  Hali! Ha minden a terveink szerint alakul, akkor már 28. előtt.
  Üdvözlettel, Tóth Károly
   
  od Dennis Pálosi 5 az 5 csillagból! 30.07.2012
  Amennyiben ezt kosárba helyezem, Augusztus 28-án megkapom a játékot és ha igen , láttam hogy több mint 10 db fog raktárra érkezni. Akkor számomra is kiküldik a játékot? Azért kérdezem mert fordult már elő velem hogy rendeltem egy játékot és másfél hónapot kellett várnom mire megérkezett pedig 1 hónappal előrendeltem. Várom válaszukat. Üdvözlettel Pálosi Dénes
  SuperGamer.hu:
  Kedves Dénes! Kosárba tenni a játékot nem elég, a megrendelést le is kell zárni. ;) Ha ez megtörténik, akkor majd 28 - án valóban kézbesíteni fogjuk a játékot.
  Üdvözlettel, Tóth Károly
   
  od Nagy Renata 5 az 5 csillagból! 28.07.2012
  Sziasztok! A hivatalos oldalon olvastam, hogy az előrendelt játékkal \"3 nappal előbb lesz a start\" valamint kapunk hozzá béta kulcsot. Ha tőletek rendelem elő és nem offról digitálisan, akkor is működnek ezek a kedvezmények? (előre külditek a kódot stb..?) Előre is köszi a választ!
  SuperGamer.hu:
  Szia! Sajnos a mi kínálatunkban a Pre-Purchase csomag nem szerepel, csak annak a gyűjtői kiadása (http://www.supergamer.hu/guild-wars-2-collector-s-edition-prepurchase-p-201099.html), ami az általad leírtakat szintén lehetővé teszi. Van azonban a kínálatunkban a Pre-Order csomag (http://www.supergamer.hu/guild-wars-2-preorder-p-201053.html), ami egy nappal korábbi hozzáférést biztosít. A termékek leírásában bővebben is olvashatsz a működésükről.
  Üdvözlettel, Tóth Károly
   
  od Nagy Zoltán 3 az 5 csillagból! 21.03.2012
  Üdv! Kérdésem lenne! Ez a folyamat elővásárlás vagy előmegrendelés?Ha előre megvásárolom a terméket, akkor járnak hozzá az ajándékok?
  SuperGamer.hu:
  Elnézést de nem értem mit ért az \"elővásárlás\" vagy \"előmegrendelés\" szavak alatt. A játék előrendelhető, a megjelenés után azt kézbesíteni fogjuk. Ajándékok nem járnak hozzá.
  Üdvözlettel, Tóth Károly
  fizetési módok - támogatott fizetési módok és bankok