Guild Wars Trilogy

ÚJ TERMÉK
7.590 Ft
Bruttó ár
ELÉRHETŐSÉG
nincs raktáron
Bizonytalan beszerzési idő
Termék kódja: 26516

NCSoft 12 éven aluliak számára nem ajánlott angol verzió

LEÍRÁS: Guild Wars Trilogy [PC DVD]


A csomag tartalmazza a Guild Wars alapjátékot a Guild Wars: Factions és a Guild Wars: Nightfall datadisceket.

Guild Wars
A Guild Wars története egy kitalált világban játszódik, amiben a szereplők foglalkozások széles skálájával kerülhetnek be a történelembe. A játékot egy játékos és játékosok kis csoportja is játszhatja. Ha nem csak alkalmi játékos vagy, akkor hosszabb lélegzetvételű tornák várnak Rád a világ meghódítása során. Minden résztvevőnek saját egyedi térképe van, tehát kedve szerint változtathatja maga körül a világot, a varázslatok várakat építhetnek fel és új utakat tárhatnak eléd. Nem kell hosszú órákat a vándorlással töltened, mert a játék azonnal az unlockolt kihívások helyére „repít”.
 • Készíts különleges karaktert, ami több foglalkozást is művel. Válassz neki a több száz tudomány közül
 • Teljesen integrált csapat támogatás, beleértve a nemzetközi tornákat, a ranglistákat, speciális karakterket, fórumokat
 • Éld meg az állandóan változó világot, minden aszerint változik hogyan ismered meg a dolgokat

  Guild Wars: Factions
  Önállóan is játszható datadisc az egyik legkedveltebb MMORPG játékhoz a Guid Warshoz. A Factions futtatásához nem szükséges az alapjáték, de a datadisc nem is tartalmazza az eredeti Guild Wars – Tyria világot.

  A Tűz keresőjének jóslata beteljesült. El kell indulnod délre, Canthába – az állandó háborúk által elpusztított birodalomba. A háborút két ellenséges nemzet vívja, és csak Rajtad múlik melyikük oldalára állsz. Indulj harcba a barátaiddal a gonosz ellen, ami a világot készül megmérgezni. Csatlakozz a világ több millió kalandorához, hogy együtt fedezzétek fel az új országokat és hogy együtt tanuljatok új dolgokat, szerezzetek képességeket.

  A játékban két új foglalkozás is megjelenik: ritualist és assassin. A ritualist a Spawning Power és a Communing Magic segítségével képes erősíteni a mágia hatásait. Gyógyítani és erősíteni a védő mágiát a Restoration Magic segítségével, és képes megtámadni is az ellenfelet a Channeling Magic segítségével.

  Az Assassin a közelharc specialistája. Magában kombinálja a mágiát, a gyorsaságot. Kiválóan használja a tőrt, a mérgeket, ami ördögien erős ellenféllé teszi. Ismeri a Critical Strike, a Dagger Mastery és a Deadly Arts művészetét, valamint képes kisebb távolságokra teleportálni a Shadow Arts segítségével.
 • Játssz online díjmentesen a biztosított Guild Wars szervereken
 • Játssz egyedül, vagy alakítsatok guildet a barátaiddal és induljatok együtt a nemzetközi tornákon
 • Válassz egyet a különleges foglalkozások közül – assassin vagy ritualist
 • Élvezd a forradalmi, adrenalinban gazdag kalandokat. Nem kell tartanod az utazással töltött idő miatt, a halál miatti nagy hátrányoktól
 • Befolyásolhatod a viszonyokat a két ellenséges tábor között, alkoss szövetségeket

  Guild Wars: Nightfall
  A második önállóan is játszható datadisc a Guid Wars online világához, ami egy újabb részét fedi fel az epikus történetnek egy új világban. Ezt az új világot egyedül és a barátaiddal is elindulhatsz felfedezni. Nem hiányoznak a guildek, a párbajok, a kihívások és a küldetések ezúttal sem. A datadisc fő újdonsága azonban a két új foglalkozás: Dervish és Peragon.

  A Dervish egy szent harcos, aki a kaszája segítségével több ellenfelet is képes egyszerre elérni. Mivel harcos és szerzetes kombinációja, ezért képes észrevétlenül varázsolni a harcok közben is, amivel kellemetlenül meglepheti az ellenfeleit. A Dervish a harcokban nem használ különleges páncélzatot. Csak egy egyszerű ruhát visel, számára a védelmet a mágia biztosítja, ami lehetővé tesz számára időleges sérthetetlenséget, visszaverheti a támadásokat de elementáris csapásokat is mérhet az ellenségre.

  A Paragon kiváló parancsnok, aki páncélt és kopját használ. Kiáltásokkal képes a maga és a csapata számára védelmet és extra erőt biztosítani. Több elemből álló páncélzatot használ, az egyes elemek különböző anyagúak – acél, elefántcsont, gyöngy, stb. Egyúttal ő az Elonianok védőangyala is, ezért szerepel az angyalmotívum a páncélján. A Paragon Isten földi helytartója, akinek élete során vannak olyan pillanatok, amikor meg kellene halnia, de nem hal meg.

  A játék aktív Internetkapcsolatot igényel!

 • Guild Wars Trilogy
  katalógusba hozzáadva: 2011.06.23.

  Kapcsolódó termékek

  Vélemények: Guild Wars Trilogy

  Nincs vélemény a termékről.
  fizetési módok - támogatott fizetési módok és bankok