Guitar Hero: World Tour [XBOX 360] - BAZÁR (használt termék)

Bruttó ár
3.590 Ft
Különbözet szerinti ÁFA 0%
 
Termék kódja: 321794
Activision

Guitar Hero: World Tour [XBOX 360] - BAZÁR (használt termék)

Tisztelt Vásárlók! Az adott termékleírás javítása folyamatban van, az esetleges pontatlanságokért elnézést kérünk!
Amennyiben a fenti okból kifolyólag a termékleírásban valami nem egyértelmű az Ön számára, úgy kérjük a további információkért a rendelés leadása előtt vegye fel a kapcsolatot az ügyfélszolgálattal!
A játék beváltható, 100%-ban működőképes és tesztelt csomagolás sérülésmentes, közepes karcmentes 12 hónap garancia


Új termék leírása:

  • A népszerű Guitar Hero sorozat negyedik epizódja a World Tour alcímre keresztelt rész. A játékmenet alapja, a gitározás nem változott, ám a nagy újdonság, hogy ezúttal már egy egész zenekar adhat elő dalokat együtt. A játékhoz nemcsak újratervezett gitár, de teljes dobfelszerelés és egy mikrofon is jár. A sorozat történetében először ugyanis most már énekelni is lehet a számokat. Választható külön gitáros és dobos karrier is, ha egyedül vagy.

  • A dob ugyanúgy működik, mint a gitár: Színes részei vannak, és a képernyőn megjelenő színű dobot kell megütni a megfelelő időben. A képernyőn megjelenhetnek "páncélozott" hangjegyek is, ezeknél erősebben kell ütni, és ezért több pont is jár. A minél magasabb összpontszám elérésének érdekében vannak speciálisan világító hangjegyek is. A normál karrier mellett választható a Zenekar Karrier is, amelyet társaiddal együtt csinálhatsz végig. Az eddig megszokott négy nehézségi fokozat mellett pedig lesz egy Kezdő fokozat is azoknak, akik abszolút nem tudnának játszani a Guitar Hero World Tour-ral. Ebben a módban elég lesz bármelyik gombot megnyomni a gitáron, illetve bármelyik dobot megütni, kizárólag az időzítésre kell figyelni.

  • A játékban saját rockeredet is megcsinálhatod a rendelkezésre álló karakterek valamelyikéből, illetve ha meg kívánod osztani a saját zenéidet másokkal, ehhez a játékhoz adott innovatív Music Studio zeneszerkesztő nyújt segítséget. Ezzel a programmal zenéket gyárthatsz, rögzíthetsz, vehetsz fel és oszthatsz meg. A Guitar Hero III-ból megismert "főellenfél harcok" is visszatérnek, ezúttal egy kicsit más formában. A Guitar Hero World Tour a sorozat eddigi legnagyobb és legkomplettebb fejezete.


  • Értékelések Guitar Hero: World Tour [XBOX 360] - BAZÁR (használt termék)

    Nincs vélemény a termékről.