Gyémánt Gears of War (PC) HU

ÚJ TERMÉK
395 Ft
Bruttó ár
ELÉRHETŐSÉG
nincs raktáron
Eladás leállítva
Termék kódja: 45886

 HU feliratok

LEÍRÁS: Gyémánt Gears of War (PC) HU [PC DVD]

Szörnyű ellenségek. Valódi hősök.
A bolygó romokban hever. A városok elnéptelenedtek, az Ember legnagyobb remekművei leomlottak. Az emberiséget sarokba szorították, nincs menekvés. A Sáska Horda felbukkant, és semmi sem állíthatja meg őket. Csak gyilkolnak,és gyilkolnak. A Koalíciónak óriási szüksége van katonákra. Már csak a betegek, sebesültek és bebörtönzöttek vannak életben. Az emberiség egyetlen, valódi reménysugara egy Marcus Fenix nevű fegyenc, aki épp negyven éves börtönbüntetését tölti. Csak egy dolog vigasztalhatja: Az emberi faj nem halt ki. Egyelőre.

Termékjellemzők

 • A “Fedezékbe, majd tűz!” az egygombos, kiváló irányításrendszerben vaktában tüzelhetsz,vetődhetsz, esetleg oldalba kaphatod, majd végül megsemmisítheted a Sáska Hordát.
 • Marcus Fenix bőrébe bújva vidd sikerre kemény katonáid, vagy hívd meg egy barátod, hogy Dominic Santiago szerepét magára öltve, kooperatív módban harcoljatok a Sáskák ellen.
 • Tedd próbára tudásod a csapatalapú online játékban, ahol az Emberek és Sáskák még tovább vívják élethalálharcukat. A földön fekvő játékosokat egy fejrúgással, vagy a láncfűrészes bajonettel küldheted át a más világra.

 • A cím a következő nyelveket tartalmazza:

   HU feliratok EN szinkron
  Gyémánt Gears of War (PC) HU
  katalógusba hozzáadva: 2009.03.30.

  Kapcsolódó termékek

  Vélemények: Gyémánt Gears of War (PC) HU

  Nincs vélemény a termékről.
  fizetési módok - támogatott fizetési módok és bankok