Half-Life 2

ÚJ TERMÉK
5.290 Ft
Bruttó ár
ELÉRHETŐSÉG
nincs raktáron
Bizonytalan beszerzési idő
Termék kódja: 205607

Valve 15 éven aluliak számára nem ajánlott angol verzió

LEÍRÁS: Half-Life 2 [XBOX]


A Half-Life 2 kifejezetten XBOX platformra készült, de XBOX 360 platformmal is kompatibilis. Az XBOX 360 konzolon való futtatáskor azonban tudni kell, hogy:

 • Minden XBOX játék futtatásához szükség van az emulációs profilra. A profilt az XBOX Live szolgáltatás segítségével lehet letölteni, vagy megtalálható a www.xbox.com oldalon. A profilok egy csomagként kerülnek terjesztésre, ezért elég őket egyszer használni (offline). Automatikusan is letöltődhetnek (ha a konzol csatlakozik az Internetre), ha egy olyan játékot helyezünk a konzolba, ami a profilok meglétét megköveteli.
 • Az XBOX 360 HDD elengedhetetlen az XBOX játékok futtatásához. A merevlemez nem csak az emulációs szoftver, de a játékok mentéseinek, a letöltött tartalmak tárolására és data - cacheként is szolgál. Mivel a játékok jelentős része úgy lett kifejlesztve, hogy a merevlemez rendelkezésre állást feltételezi, ezért erősen ajánlott a merevlemez beszerzése.

  A játék azzal kezdődik, hogy a kihívásokhoz, a feszültséghez és az eredetiséghez meglepő, új realizmus és reagálási képességet ad. A Half-Life 2 megnyitja az ajtót a világba, ahol a jelenléted miden körülötted lévő dologra befolyással van, a fizikai környezettől a barátok és az ellenségek viselkedéséig.

  Újra Gordon Freeman bőrében találod magad, aki a földönkívüliek által megszállt Földön találja magát. Ráadásul a nyersanyagok is kimerülőben vannak és a populáció is csökkenő tendenciát mutat. Freeman egyáltalán nincs irigylésre méltó helyzetben, hiszen meg kell menteni a világot a gonosztól és meg kell felelni az embereknek, akik bíznak benne.


 • Élvezd a legkiforrottabb szereplők viselkedését
 • Barátok és ellenségek a veszély mértékének kiértékelése után szinte bármit képesek fegyverként használni, ami a kezük ügyébe kerül
 • Hihetetlenül valósághű környezet
 • A tárgyakra hat a gravitáció, a súrlódás és a nyomás
 • Half-Life 2
  katalógusba hozzáadva: 2012.05.07.

  Kapcsolódó termékek

  Vélemények: Half-Life 2

  Nincs vélemény a termékről.
  fizetési módok - támogatott fizetési módok és bankok