Halo 2

ÚJ TERMÉK
5.290 Ft
Bruttó ár
ELÉRHETŐSÉG
nincs raktáron
Bizonytalan beszerzési idő
Termék kódja: 4017

Microsoft 18 éven aluliak számára nem ajánlott és tiltott angol verzió

LEÍRÁS: Halo 2 [XBOX]


A Halo 2 kifejezetten XBOX platformra készült, de XBOX 360 platformmal is kompatibilis. Az XBOX 360 konzolon való futtatáskor azonban tudni kell, hogy:

 • Minden XBOX játék futtatásához szükség van az emulációs profilra. A profilt az XBOX Live szolgáltatás segítségével lehet letölteni, vagy megtalálható a www.xbox.com oldalon. A profilok egy csomagként kerülnek terjesztésre, ezért elég őket egyszer használni (offline). Automatikusan is letöltődhetnek (ha a konzol csatlakozik az Internetre), ha egy olyan játékot helyezünk a konzolba, ami a profilok meglétét megköveteli.
 • Az XBOX 360 HDD elengedhetetlen az XBOX játékok futtatásához. A merevlemez nem csak az emulációs szoftver, de a játékok mentéseinek, a letöltött tartalmak tárolására és data – cacheként is szolgál. Mivel a játékok jelentős része úgy lett kifejlesztve, hogy a merevlemez rendelkezésre állást feltételezi, ezért erősen ajánlott a merevlemez beszerzése.
  A Halo 2 egy 3D sci – fi akciójáték, amely az első rész – a legtöbb eladott példány XBOX koknzolra - nagy sikereire alapoz.
  A játék a genetikailag tökéletesített szuperkatona – Master Chief – történetét mutatja be. Ő az egyetlen, aki meg tudja akadályozni, hogy a földönkívüli civilizásiók szövetsége, mindenekelőtt a Covenant faj, be tudja venni a Földet.
  A Halo 2 az előző címtől majdnem mindenben eltér. Sokat javult a grafika, és kidolgozottabbá váltak az akciók is. Master Chiefnek vannak segítőik is, akikkel vállvetve száll szembe a Convenent, és az új földönkívüli fajokkal új fegyvereket, harci- és közlekedési eszközöket használva.
  A Halo 2 részletesebb és nagyobb szinteket, valamint multiplayer támogatást is kínál az XBOX Live rendszeren keresztül.

 • Halo 2
  katalógusba hozzáadva: 2007.01.01.

  Kapcsolódó termékek

  Vélemények: Halo 2

  Nincs vélemény a termékről.
  fizetési módok - támogatott fizetési módok és bankok