Halo: Combat Evolved Anniversary [XBOX 360] - BAZÁR (Használt áru)

Bruttó ár
5.690 Ft
Különbözet szerinti ÁFA 0%
 
Termék kódja: 232798
Microsoft

Halo: Combat Evolved Anniversary [XBOX 360] - BAZÁR (Használt áru)

Tisztelt Vásárlók! Az adott termékleírás javítása folyamatban van, az esetleges pontatlanságokért elnézést kérünk!
Amennyiben a fenti okból kifolyólag a termékleírásban valami nem egyértelmű az Ön számára, úgy kérjük a további információkért a rendelés leadása előtt vegye fel a kapcsolatot az ügyfélszolgálattal!
a játék megvásárolva, 100%-ban működőképes és tesztelt csomagolás sérülésmentes, közepes karcmentes 12 hónap garancia


Új termék leírása:

A Halo: Combat Evolved Anniversary az eredeti Halo kampány újragondolt és átdolgozott változata, ami a történelem egyik legkedveltebb játék sorozatának 10. évfordulás kiadásának apropójából készült el. Egy sor új funkcióval, köztük az Xbox LIVE kooperatív játékmód integrálásával, a legnépszerűbb multiplayer pályákkal a Halo történelméből, kifejezetten Xbox LIVE - ra átdolgozva és új történettel a Halo: Anniversary éppen az, amire szükséged van.

A Halo: Combat Evolved Anniversary magával ragad a műfajt meghatározó multiplayer játékba, ami forradalmasította az FPS műfajt és létrehozta az egyik legismertebb sci - fi világot.
  • Újra átélheted a kalandot, ami a Halo sorozatot az egyik legjobb játékká tette, köszönhetően a lélegzetelállító next - gen grafikának. Légy részese az epikus csatáknak és éld át újra a nosztalgikus emlékeket, a Classic módba való átkapcsolási lehetőségnek köszönhetően, ahol a játék eredeti változatát játszhatod végig
  • Most először élheted át a történetet, amivel minden elkezdődött. Együtt támadhatsz a Conveantokra a barátaiddal az Xbox LIVE - n, függetlenül attól, hogy a szomszédban laknak, vagy a világ másik felén
  • Harcolj a hat legkedveltebb multiplayer pályán


  • Értékelések Halo: Combat Evolved Anniversary [XBOX 360] - BAZÁR (Használt áru)

    Nincs vélemény a termékről.