Halo (The Master Chief Collection) [XBOX ONE] - BAZÁR (Használt termék)

Bruttó ár
5.890 Ft
Különbözet szerinti ÁFA 0%
 
régóta nem kapható
Termék kódja: 280015
Microsoft

Halo (The Master Chief Collection) [XBOX ONE] - BAZÁR (Használt termék)

Tisztelt Vásárlók! Az adott termékleírás javítása folyamatban van, az esetleges pontatlanságokért elnézést kérünk!
Amennyiben a fenti okból kifolyólag a termékleírásban valami nem egyértelmű az Ön számára, úgy kérjük a további információkért a rendelés leadása előtt vegye fel a kapcsolatot az ügyfélszolgálattal!
a játék nem vásárolható meg, és 100% -ban mûködõképes és tesztelt csomagolás károsodás nélkül, karcolások nélkül 12 hónapos garancia


Új termék leírása:

A Halo: Combat Evolved Anniversary az eredeti Halo kampány újragondolt és átdolgozott változata, ami a történelem egyik legkedveltebb játék sorozatának 10. évfordulás kiadásának apropójából készült el. Egy sor új funkcióval, köztük az Xbox LIVE kooperatív játékmód integrálásával, a legnépszerűbb multiplayer pályákkal a Halo történelméből, kifejezetten Xbox LIVE - ra átdolgozva és új történettel a Halo: Anniversary éppen az, amire szükséged van.

A Halo: Combat Evolved Anniversary magával ragad a műfajt meghatározó multiplayer játékba, ami forradalmasította az FPS műfajt és létrehozta az egyik legismertebb sci - fi világot.


  • Újra átélheted a kalandot, ami a Halo sorozatot az egyik legjobb játékká tette, köszönhetően a lélegzetelállító next - gen grafikának. Légy részese az epikus csatáknak és éld át újra a nosztalgikus emlékeket, a Classic módba való átkapcsolási lehetőségnek köszönhetően, ahol a játék eredeti változatát játszhatod végig
  • Most először élheted át a történetet, amivel minden elkezdődött. Együtt támadhatsz a Conveantokra a barátaiddal az Xbox LIVE - n, függetlenül attól, hogy a szomszédban laknak, vagy a világ másik felén
  • Harcolj a hat legkedveltebb multiplayer pályán

  • Halo 2 Anniversary
  • A Halo 2 kampány verziója, a játék sorozatának 10. évfordulója alkalmából került kiadásra. Új funkciókkal, Xbox LIVE plattforma, multiplayer térképpel, új kihívásokkal.

  • A Halo 2 Anniversary a Halo: Combat Evolved Anniversary folytatása. A Halo 2 sága folytatódik, ahol a Master Chief genetikailag javított katona az egyetlen, aki Covenant és az egész emberiség elpusztítása között áll.

    A Halo 2 elődjétől minden téren különbözik. Jobb grafika, az akciórészek kidolgozottabbak. Master Chief számára csapattagok is rendelkezésre állnak, akik segítségével Covenant, földönkívüli fajok ellen harcol új fegyverek, járművek és harci eszközök segítségével.

    Halo 3
    Dollármilliókat felemésztő filmeket megszégyenítő két űrkalandja után a legendás katona, Master Chief harmadik alkalommal ölti fel harci ruházatát, hogy ezúttal egyszer s mindenkorra pontot tegyen a galaktikus háború végére! Ragadj fegyverd és vedd fel a harcot az emberiség sorsát veszélyeztető idegenek ellen. A HALO 3 pazar következő generációs FPS, mely egy új szintet képvisel stílusán belül – ha szemetgyönyörködtető grafikára, véget nem érő akcióra vágysz, akkor ez a te játékod!

    Halo 4
    A Halo 3 játék eseményei után 5 évvel játszódó Halo 4-el a Halo merész irányt vesz, és epiks sci-fi sága kulisszát teremt, melyben Master Chief visszatér és az ókori gonosze ellen lázad, amely az egész világűrt veszélyezteti. Egy titokzatos világba jutva, ellenségekkel és halálos technológiával körülvéve már semmi sem olyan, mint amilyen volt.

    A történésekben gazdag történet új multiplayer móddal érkezik Halo Infinity Multiplayer névvel, amely a Halo márka gazdag multiplayer történelmére épít, s amelyet tovább fejleszt és változtat - a játékos történet felfogását és multiplayer élményt. Lépjen be az Infinity világába és éljen át eredeti Halo multiplayer és Spartan Ops élményt, valamint fiktív kooperatv missziókat.

    • Master Chief visszatér, hogy az ókori gonosz ellen harcoljon, aki bosszúra szomjazik és gyilkolásra kész. Az emberiség és az világegyetem már soha sem lesznek olyanok, mint egykor.
    • Éljen át egy igazi Halo kalandot egyedül, vagy megosztott képernyőn keresztül akár három barátjával.
    • Az Infinity Multiplayer a Halo 4-ben széles multiplayer módot kínál, fegyverek, gépjárművek, páncélzat és Spartan 4 fejlesztések rendszerét.
    • Győzze le ellenségeit, figyelje statisztikáit és pontszámait a HaloWaypoint.com oldalom.
    • Merüljön el a grafika és a hangzás élményében, a Halo 4 impozáns játszhatóságában, valamint ismerje meg a titokzatos és halálos ellenségek új csapatát.

    A Game of the Year Edition további tartalma:

    • Új Master Chief Avatar köpeny Halo kivitelben XBox One-ra
    • DLC Spartam Ops: Season One
    • DLC War Games Map Pass, melynek tartalma: Castle Map Pack, Majestic Map Pack, Crimson Map Pack
    • DLC Halo 4 Champions Bundle, amely tartalmazza az Infinity Armor Pack-t (3 legendás páncélt: V, ODST, Prefect), Steel Skin Pack (10 steampunk témájú skinek), Bullseye Pack (2 új térkép, 1 új páncél), Champions Bundle (5 páncél skinnel, 5 fegyver skinnel, 1 armor páncél)
    • Több mint 15 tárgy a Halo 4 játékból, az in-game és az avatar marketplace tartalmaival egyetemben
    • 2 XBox Live téma

    Értékelések Halo (The Master Chief Collection) [XBOX ONE] - BAZÁR (Használt termék)

    Nincs vélemény a termékről.