Halo Wars XBOX 360

Bruttó ár
6.390 Ft
Nettó ár: 5.031 Ft
 
régóta nem kapható
Termék kódja: 19614
MicrosoftEN szinkron

Halo Wars [XBOX 360]

  • Kevesen tudják, hogy a Halo eredetileg valós idejű stratégiai játéknak készült. Ebből később lett FPS, és a többi már történelem. Ám az eredeti elképzelés az Ensemble Studios-nak köszönhetően valósággá vált, itt van ugyanis a Halo Wars, amely a népszerű univerzumban játszódó stratégiai játék (RTS). A Halo Wars története a lövöldözős játékok előtti időre viszi vissza a játékosokat, és az emberiség első nagy háborúját dolgozza fel a Covenant ellen. A Spirit of Fire űrhajó által szállított UNSC hadsereget irányíthatod a gonosz földönkívüliek ellen. A játék eseményei vezetnek később az első Halo történéseihez. A küzdelemben Serina, egy mesterséges intelligencia segít. Legendás UNSC egységeket, Warthog-okat, Skorpió tankokat, és még sok mást is legyárthatsz és irányíthatsz, mindnek speciális képességei is vannak.

  • A harcmezőkön elszórva találhatóak Forerunner technológiák is. Ha ezeket megtalálod, használhatod őket az ellenség legyőzéséhez. A kampányon kívül helyet foglaló Skirmish módban a Covenant erőket is irányíthatod. Grunt-ok, Elite-ek, Ghost-ok, sőt, még Scarab tankok is bevethetők az emberi haderők ellen. Ez a játék azoknak a stratégáknak nyújt sikerélményt, akik nem ijednek meg a kihívásoktól, és nagy nyomás alatt is hideg fejjel tudnak gyors döntéseket hozni.

  • A Halo Wars kifejezetten az Xbox 360 konzolra lett tervezve, így kezelése is egyszerű, és az egész játék jól irányítható az Xbox 360 irányítóval. A játék többnyire könnyen elérhető körkörös menüket használ az egységek gyártásához, míg a parancsok kiadása, az egységek kiválasztása is le lett egyszerűsítve. A játékmenet úgy lett kialakítva, hogy konzolra ideális legyen, mégse veszítsen semmit mélységéből és taktikusságából. Minden egységnek van ellenszere, és mindenkinél van erősebb, legyen az akár szárazföldi, vízi vagy légi egység.

  • A játék kampány módját erős, a Halo univerzumba jól illő történet görgeti tovább. Ha pedig elveszni látszik a harc, bevetheted az emberek legerősebb katonáit, a híres Spartan egységeket, akik erejüknek és különleges képességeiknek hála megfordíthatják a harcok menetét.

  • Értékelések Halo Wars

    Nincs vélemény a termékről.