Halo Wars [XBOX 360] - BAZÁR (Használt áru)

Használt
4.490 Ft
Bruttó ár
ELÉRHETŐSÉG
nincs raktáron
Eladás leállítva
Termék kódja: 232750

Microsoft 15 éven aluliak számára nem ajánlott angol verzió
HASZNÁLT ÁRU (BAZÁR)
A bazár/használt termék felvásárolt, használt terméket jelöl.
 • Az így jelölt termék 100% működőképes, minden esetben átvizsgálásra került, mielőtt forgalomba hozzuk.
 • Csomagolása, egyes tartozékai hiányosak lehetnek, magán a terméken használat nyomai felfedezhetők lehetnek.
 • A termékhez minden esetben számla is jár automatikusan.
 • A termék pontosabb állapotáról bővebb tájékoztatást az uzlet@supergamer.hu címen kérhet.

A számla különbözet szerinti ÁFA - t tartalmaz.


LEÍRÁS: Halo Wars [XBOX 360] - BAZÁR (Használt áru)

 • Kevesen tudják, hogy a Halo eredetileg valós idejű stratégiai játéknak készült. Ebből később lett FPS, és a többi már történelem. Ám az eredeti elképzelés az Ensemble Studios-nak köszönhetően valósággá vált, itt van ugyanis a Halo Wars, amely a népszerű univerzumban játszódó stratégiai játék (RTS). A Halo Wars története a lövöldözős játékok előtti időre viszi vissza a játékosokat, és az emberiség első nagy háborúját dolgozza fel a Covenant ellen. A Spirit of Fire űrhajó által szállított UNSC hadsereget irányíthatod a gonosz földönkívüliek ellen. A játék eseményei vezetnek később az első Halo történéseihez. A küzdelemben Serina, egy mesterséges intelligencia segít. Legendás UNSC egységeket, Warthog-okat, Skorpió tankokat, és még sok mást is legyárthatsz és irányíthatsz, mindnek speciális képességei is vannak.

 • A harcmezőkön elszórva találhatóak Forerunner technológiák is. Ha ezeket megtalálod, használhatod őket az ellenség legyőzéséhez. A kampányon kívül helyet foglaló Skirmish módban a Covenant erőket is irányíthatod. Grunt-ok, Elite-ek, Ghost-ok, sőt, még Scarab tankok is bevethetők az emberi haderők ellen. Ez a játék azoknak a stratégáknak nyújt sikerélményt, akik nem ijednek meg a kihívásoktól, és nagy nyomás alatt is hideg fejjel tudnak gyors döntéseket hozni.

 • A Halo Wars kifejezetten az Xbox 360 konzolra lett tervezve, így kezelése is egyszerű, és az egész játék jól irányítható az Xbox 360 irányítóval. A játék többnyire könnyen elérhető körkörös menüket használ az egységek gyártásához, míg a parancsok kiadása, az egységek kiválasztása is le lett egyszerűsítve. A játékmenet úgy lett kialakítva, hogy konzolra ideális legyen, mégse veszítsen semmit mélységéből és taktikusságából. Minden egységnek van ellenszere, és mindenkinél van erősebb, legyen az akár szárazföldi, vízi vagy légi egység.

 • A játék kampány módját erős, a Halo univerzumba jól illő történet görgeti tovább. Ha pedig elveszni látszik a harc, bevetheted az emberek legerősebb katonáit, a híres Spartan egységeket, akik erejüknek és különleges képességeiknek hála megfordíthatják a harcok menetét.

 • Halo Wars [XBOX 360] - BAZÁR (Használt áru)
  katalógusba hozzáadva: 2014.04.25.

  Vélemények: Halo Wars [XBOX 360] - BAZÁR (Használt áru)

  Nincs vélemény a termékről.