Harry Potter and the Chamber of Secrets

ÚJ TERMÉK
3.390 Ft
Bruttó ár
ELÉRHETŐSÉG
nincs raktáron
Bizonytalan beszerzési idő
Termék kódja: 366

Electronic minden korosztály számára ajánlott angol verzió

LEÍRÁS: Harry Potter and the Chamber of Secrets [PS2]

 • A fiatal mágustanonc, Harry Potter™ alig várja, hogy hátrahagyja a muglik varázslatoktól mentes világát, és visszatérjen a Roxfort Boszorkány és Varázslóképző Szakiskolába.

 • A nyári szünet végén azonban különös látogató érkezik Harry hálószobájába, egy szörnyű bejelentéssel: ha Harry visszatér az iskolába, annak katasztrofális következményei lesznek!

 • Az új tanév kezdtével a baljós figyelmeztetés lassan beigazolódik. Sorra rettenetes események történnek, és Harry valahogy mindig a közelben tartózkodik. Kitör a pánik, de senki nem tudja, hogy ki vagy mi a felelős a történtekért. Lehet, hogy Harry ősi ellensége Draco Malfoy áll a támadások hátterében? Esetleg Hagridnek van köze a dologhoz? Harry nem sejti, kire gyanakodjon, de amikor kiderül róla, hogy párszaszájú, pont ő lesz az első számú gyanúsított!

 • Barátai, Ron és Hermione segítségével Harryn a sor, hogy felfedje a titkot és tisztára mossa nevét, mielőtt az események még több áldozatot követelnek, és bezárják Roxfortot!

  Harry második roxforti tanéve megjelent PC, GameCube™, PlayStationŽ 2, PlayStation játékkonzolon, Xbox™, Game BoyŽ Advance, és Game Boy Color platformon.

 • Harry Potter and the Chamber of Secrets
  katalógusba hozzáadva: 2004.01.01.

  Kapcsolódó termékek

  Vélemények: Harry Potter and the Chamber of Secrets

  Nincs vélemény a termékről.
  fizetési módok - támogatott fizetési módok és bankok