Harry Potter and the Deathly Hallows: Part 2

SZINTÉN ELÉRHETŐ Harry Potter and the Deathly Hallows: Part 2 - XBOX 360Harry Potter and the Deathly Hallows: Part 2 - WiiHarry Potter and the Deathly Hallows: Part 2 - PS3
ÚJ TERMÉK
2.690 Ft
Bruttó ár
ELÉRHETŐSÉG
nincs raktáron
Bizonytalan beszerzési idő
Termék kódja: 4494

Electronic 12 éven aluliak számára nem ajánlott EN szinkron

LEÍRÁS: Harry Potter and the Deathly Hallows: Part 2 [PC DVD]


A filmhez hasonlóan az elszánt varázsló, Harry Potter hetedik történetét bemutató játék is két részre van osztva. Ebben a második részben egy felejthetetlen interaktív kicsúcsosodás vár Rád.

Harry Potter szerepében a barátaiddal egy veszélyes kalandra indulsz, azzal a céllal, hogy megtaláljátok és elpusztítsátok a még megmaradt horcruxokat, és velük együtt Lord Voldemort életerejének forrását. Ehhez azonban be kell törnötök a Gringotbank szigorúan őrzött széfjeibe, elkerülni a varázs tüzét és találkoznotok kell Voldemort legerősebb szolgáival. Rokfort megmentéséért folytatott harc állandó intenzív akciót ígér.

A befejező rész második folytatásában a játék történetének legnagyobb csatáiban kell majd részt venned, és minden egyes lépéseddel közelebb jutsz majd a jó és a rossz epikus találkozásához. A varázslók világának és Rokfortnak a sorsa a Te kezeidben van a végső ütközet előtt.
 • Vedd át az egyes karakterek szerepét, akiknek a történet előrehaladtával fontos, és kevésbé fontos szerepek is jutnak. Irányíthatod Harryt, Hermionat, Ronat, Ginnyt, Seamust, Nevillt és Mollyt. Mindegyikük hozzá fog tenni valamit a cél eléréséhez: Rockfort megmentéséhez és Voldemort elpusztításához
 • Használd ki a már teljes mértékben felkészült varázslók, és az ijesztő szövetségeseik képességeit
 • A varázslat erejével pusztítsd el a dementorokat, az óriásokat és az ellenségeidet, akik ugyanezt akarják tenni Veled
 • Lásd úgy Rokfortot, ahogy még eddig soha

 • A cím a következő nyelveket tartalmazza:

   EN szinkron DE feliratok PL feliratok
  Harry Potter and the Deathly Hallows: Part 2
  katalógusba hozzáadva: 2011.06.03.

  Kapcsolódó termékek

  Vélemények: Harry Potter and the Deathly Hallows: Part 2

  Nincs vélemény a termékről.
  fizetési módok - támogatott fizetési módok és bankok