Harry Potter and the Deathly Hallows: Part 2 Konzol típusa:

SZINTÉN ELÉRHETŐ Harry Potter and the Deathly Hallows: Part 2 - PC DVD
Bruttó ár
7.490 Ft
Nettó ár: 5.898 Ft
 
régóta nem kapható
Termék kódja: 39608
ElectronicEN szinkron

Harry Potter and the Deathly Hallows: Part 2 [PS3]



A filmhez hasonlóan az elszánt varázsló, Harry Potter hetedik történetét bemutató játék is két részre van osztva. Ebben a második részben egy felejthetetlen interaktív kicsúcsosodás vár Rád.

Harry Potter szerepében a barátaiddal egy veszélyes kalandra indulsz, azzal a céllal, hogy megtaláljátok és elpusztítsátok a még megmaradt horcruxokat, és velük együtt Lord Voldemort életerejének forrását. Ehhez azonban be kell törnötök a Gringotbank szigorúan őrzött széfjeibe, elkerülni a varázs tüzét és találkoznotok kell Voldemort legerősebb szolgáival. Rokfort megmentéséért folytatott harc állandó intenzív akciót ígér.

A befejező rész második folytatásában a játék történetének legnagyobb csatáiban kell majd részt venned, és minden egyes lépéseddel közelebb jutsz majd a jó és a rossz epikus találkozásához. A varázslók világának és Rokfortnak a sorsa a Te kezeidben van a végső ütközet előtt.

  • Vedd át az egyes karakterek szerepét, akiknek a történet előrehaladtával fontos, és kevésbé fontos szerepek is jutnak. Irányíthatod Harryt, Hermionat, Ronat, Ginnyt, Seamust, Nevillt és Mollyt. Mindegyikük hozzá fog tenni valamit a cél eléréséhez: Rockfort megmentéséhez és Voldemort elpusztításához
  • Használd ki a már teljes mértékben felkészült varázslók, és az ijesztő szövetségeseik képességeit
  • A varázslat erejével pusztítsd el a dementorokat, az óriásokat és az ellenségeidet, akik ugyanezt akarják tenni Veled
  • Lásd úgy Rokfortot, ahogy még eddig soha



  • A cím a következő nyelveket tartalmazza:
    EN szinkronDE feliratokPL feliratok

    Értékelések Harry Potter and the Deathly Hallows: Part 2

    Nincs vélemény a termékről.