Hegemony Rome: The Rise of Caesar PC DVD

Bruttó ár
9.590 Ft
Nettó ár: 7.551 Ft
 
régóta nem kapható
Termék kódja: 232163
EN szinkron

Hegemony Rome: The Rise of Caesar [PC DVD]

A Hegemony Rome: The Rise of Caesarban Az ókori Gallia csodálatos tájain lehetsz részese Cézár barbár hordák ellen vívott évekig tartó háborúinak. A játék egyébként a méltán népszerű történelmi tematikájú Hegemony Gold: Wars of Ancient Greece folytatása, ami annyira élethű valós idejű stratégia, hogy elég egyetlen pillanatnyi figyelmetlenség, és máris a komoly problémák várnak rád.

A játék műholdas térképeken játszódik a Földközi - tenger partjaitól egészen a brit szigetekig, és a Hegemony sorozatra jellemző közelítési rendszert használja, ami lehetővé teszi, hogy a magas, stratégiai nézetről gyorsan a harctérhez közeli nézetre válthass. A játék során meg kell ismerkedned a Rajna menti erdőktől egészen a Szajna part mocsaras vidékéig minden területtel, amik próbára teszik a stratégiai érzékedet.

Korhű mérnöki megoldások könnyítik meg a harcban a pozíciódat, ráadásul új nyersanyagok új lehetőségeket is teremtenek a mérnököknek, akik ezáltal képessé válnak az épületek, hidak, egységek és sok minden más fejlesztésére.

A Hegemony Rome elképesztő részletességgel tárja fel előtted a múltat, igazi hadvezérré változtatva ezzel a játékost, hogy az sikerrel igázhassa le egész Galliát a Római Birodalom által, vagy egyesítve a gall törzseket végleg visszafordíthassa a római fenyegetést!

  • Négy új kampány Julius Caesar Commentarii de Bello Gallico - ban megírt emlékei alapján
  • Fedezz fel több millió négyzetkilométernyi területet a Földközi - tengertől a brit szigeteik
  • Új grafikus motor
  • Rendkívüli részletességgel kidolgozott világ
  • Új konstrukciós lehetőségek
  • Összetett politikai rendszer



  • Értékelések Hegemony Rome: The Rise of Caesar

    Nincs vélemény a termékről.