Hegemony Rome: The Rise of Caesar

ÚJ TERMÉK
7.590 Ft
Bruttó ár
ELÉRHETŐSÉG
előrendelés
Termék kódja: 232163

 12 éven aluliak számára nem ajánlott angol verzió

LEÍRÁS: Hegemony Rome: The Rise of Caesar [PC DVD]


A Hegemony Rome: The Rise of Caesarban Az ókori Gallia csodálatos tájain lehetsz részese Cézár barbár hordák ellen vívott évekig tartó háborúinak. A játék egyébként a méltán népszerű történelmi tematikájú Hegemony Gold: Wars of Ancient Greece folytatása, ami annyira élethű valós idejű stratégia, hogy elég egyetlen pillanatnyi figyelmetlenség, és máris a komoly problémák várnak rád.

A játék műholdas térképeken játszódik a Földközi - tenger partjaitól egészen a brit szigetekig, és a Hegemony sorozatra jellemző közelítési rendszert használja, ami lehetővé teszi, hogy a magas, stratégiai nézetről gyorsan a harctérhez közeli nézetre válthass. A játék során meg kell ismerkedned a Rajna menti erdőktől egészen a Szajna part mocsaras vidékéig minden területtel, amik próbára teszik a stratégiai érzékedet.

Korhű mérnöki megoldások könnyítik meg a harcban a pozíciódat, ráadásul új nyersanyagok új lehetőségeket is teremtenek a mérnököknek, akik ezáltal képessé válnak az épületek, hidak, egységek és sok minden más fejlesztésére.

A Hegemony Rome elképesztő részletességgel tárja fel előtted a múltat, igazi hadvezérré változtatva ezzel a játékost, hogy az sikerrel igázhassa le egész Galliát a Római Birodalom által, vagy egyesítve a gall törzseket végleg visszafordíthassa a római fenyegetést!


 • Négy új kampány Julius Caesar Commentarii de Bello Gallico - ban megírt emlékei alapján
 • Fedezz fel több millió négyzetkilométernyi területet a Földközi - tengertől a brit szigeteik
 • Új grafikus motor
 • Rendkívüli részletességgel kidolgozott világ
 • Új konstrukciós lehetőségek
 • Összetett politikai rendszer

 • Hegemony Rome: The Rise of Caesar
  katalógusba hozzáadva: 2014.04.16.

  Kapcsolódó termékek

  Vélemények: Hegemony Rome: The Rise of Caesar

  Nincs vélemény a termékről.
  fizetési módok - támogatott fizetési módok és bankok