Hellboy: The Science of Evil Konzol típusa:

SZINTÉN ELÉRHETŐ Hellboy: The Science of Evil - PS3
Bruttó ár
6.390 Ft
Nettó ár: 5.031 Ft
 
régóta nem kapható
Termék kódja: 7811
KONAMIEN szinkron

Hellboy: The Science of Evil [XBOX 360]

  • Vesd magad a népszerű képregényhős legendás kalandjaiba, melyet az akció, hangulat és humor mesteri koktéljaként tálal a Hellboy: The Science of Evil. Ez a játék nem a mozifilm alapján készült, hanem egy teljesen eredeti történetet dolgoz fel. Ebben a kalandban Hellboy feladat, hogy elkapja az őrült náci Hermann Von Klempt-et, aki gonosz tervével világuralomra tör. Négy irányítható karakter szerepel a játékban: Hellboy, Abe Sapien, Liz Sherman és Lobster Johnson.

  • A játékot egyedül, vagy egy barátoddal vállvetve is végigjátszhatod a kétjátékos ko-operatív módban. A játék során a szereplők minden speciális képességére szükség lesz, hogy legyőzzék a gonosz Von Klempt seregeit, és megakadályozzák a világ pusztulását. A játék fejlesztését az eredeti képregény alkotója, Mike Mignola, és a mozifilm rendezője, Guillermo del Toro is felügyelte a minél jobb élmény elérésének érdekében.

  • Hogy még jobb legyen az élmény, a játék karaktereit az eredeti színészek szinkronizálták, így szerepet kapott például Ron Perlman, Selma Blair és Doug Jones is. A rád támadó ellenség hordáit teljesen elpusztítható, interaktív környezetben győzheted le könnyen megtanulható harcrendszerrel, melynek részei a speciális, helyzetfüggő mozdulatok is. A képregény vagy a mozifilm rajongóinak ajánlható ez az ízig-vérig akciójáték.

  • Értékelések Hellboy: The Science of Evil

    Nincs vélemény a termékről.