HELLDIVERS II [PS5] - BAZÁR (használt termék)

Bruttó ár
12.690 Ft
Különbözet szerinti ÁFA 0%
 
Termék kódja: 472477
PlayStation

HELLDIVERS II [PS5] - BAZÁR (használt termék)

Tisztelt Vásárlók! Az adott termékleírás javítása folyamatban van, az esetleges pontatlanságokért elnézést kérünk!
Amennyiben a fenti okból kifolyólag a termékleírásban valami nem egyértelmű az Ön számára, úgy kérjük a további információkért a rendelés leadása előtt vegye fel a kapcsolatot az ügyfélszolgálattal!
a játék megvásárolva, 100%-ban működőképes és tesztelt csomagolás sérülésmentes, közepes karcmentes szerződéses garancia 12 hónap


Új termék leírása:

A játékról

A galaxis utolsó támadási vonala. Csatlakozz a Helldivershez és harcolj a szabadságért! Csatlakozz a Helldivershez ebben a dinamikus és őrjöngő harmadik személyű lövöldözős játékban, és harcolj barátaiddal a szabadságért egy ellenséges galaxisban! A bukottak bosszúja. Vedd fel a szabadság palástját. Csatlakozz a legnagyobb katonai erőhöz, amelyet a galaxis valaha látott, és gondoskodj arról, hogy az élet biztonságos és szabad legyen!

Fő tulajdonságok

  • SÜRGŐS KÖZVETÍTÉS – SZUPERFÖLD FEGYVERES ERŐI
    Szabadság. Béke. Demokrácia. A Te Super Earth-i természetes jogaid. Civilizációnk alappillérei. A létezésünk alapja. De a háború folytatódik. És megint minden veszélyben van. Csatlakozz a legnagyobb katonai erőhöz, amelyet a galaxis valaha látott, és gondoskodj arról, hogy az élet biztonságos és szabad legyen!

  • LEGENDÁVÁ VÁLNI
    Miután legfeljebb négy Helldiverből álló csapatokra osztódtok, egyéni stratégiai küldetéseket kapsz. Figyeljetek egymás hátára – a baráti egységekre való lövöldözés sajnos előfordul háború alatt, de csapatmunka nélkül nem lehet nyerni!

  • FELSZERELÉS
    Erősítsd a szabadságot felülről, próbálj átsurranni az ellenséges területen, vagy a fogaidat összeszorítva indulj csatába! Rajtad múlik, hogyan harcolsz a szabadságért – a tűzerő, a biztonsági páncélok és a cselekmények széles skálája áll rendelkezésedre, amelyek megfordíthatják a csata menetét... gyöngyszem minden helldiver fegyvertárában.

  • REKVIZÍCIÓ
    A Szuperföld értékes igénylésekkel jutalmazza kemény munkádat. Használatukkal különféle jutalmakhoz férhetsz hozzá, amelyek a Te, egységed, rombolód és a háborús erőfeszítéseink egészét szolgálják.

  • VESZÉLYEK
    Bármelyik bolygón is találd magad, minden meg akar majd ölni. Itt pontosan ezzel van dolgunk. Minden ellenségnek más és előre nem látható jellemzői, taktikájuk és viselkedésük van – de mindegyik ádázul, félelem és erkölcsi elvek nélkül harcol.

  • GALAKTIKUS HÁBORÚ
    Az ellenséges bolygók meghódítása, az inváziók elleni védekezés, és a küldetések teljesítése, hozzájárulnak az általános erőfeszítéseinkhez. Megnyerjük vagy elveszítjük ezt a háborút minden érintett viselkedése alapján. Vagy összetartunk, vagy elesünk!

Taktikai hadviselés

  • Adaptív ravaszok: Fedezd fel az egyes fegyverek visszarúgását, tüzelési sebességét és súlyát!

  • Tapintható válasz: Érezd, hogyan kelnek életre az idegen világok a környezeti, felszerelési és időjárási hatásoknak köszönhetően!

  • Beépített mikrofon: Cserélj információkat társaiddal a csata forgatagában!

  • PS5 Tempest 3D AudioTech: Határozd meg a közeledő ellenségek, a közeli csaták és a távoli hívások helyét bármely irányból!

Trailer


Értékelések HELLDIVERS II [PS5] - BAZÁR (használt termék)

Nincs vélemény a termékről.