Gamer billentyűzet SteelSeries Apex Pro US

ingyenes szállítás a választott szállítási módtól függetlenül...
Bruttó ár
83.790 Ft
Nettó ár: 65.976 Ft
 
Termék kódja: 409658
SteelSeries

Gamer billentyűzet SteelSeries Apex Pro US [64626]

Az Apex Pro a legnagyobb ugrás a mechanikus billentyűzetek terén a mechanikus kapcsoló 35 évvel ezelőtti feltalálása óta. Minden billentyű beállítható a kívánt érzékenységi szintnek megfelelően, legyen szó játékról, munkáról vagy bármi másról.

A világ leggyorsabb tollérintéseitől a mély és szándékos billentyűleütésekig az Apex Pro nemcsak minden játékhoz alkalmazkodik, hanem zökkenőmentesen alkalmazkodik Önhöz.

Érzékeny vezérléssel aktiválhatja a WASD billentyűket és a játékkészségeket, amelyekhez a másodperc abszolút leggyorsabb töredéke szükséges versenytársakhoz képest. Vagy állítsa a sebességet egy kicsit mélyebbre nagyobb pontossággal.

Használjon mélyebb aktiválást, amikor rendkívül pontos játékokat játszik vagy gépeléskor. Bármilyen ezen a szinten beállított billentyűlenyomást akkor regisztrál, ha magabiztosan nyomja meg, így kevesebb gépelési hibát és nagyobb nyugalmat biztosít.

Az Integrált Parancsközpont hasznos információkat jelenít meg a beállítások módosításáról, a profilok megváltoztatásáról és az azonnali frissítések megtekintéséről.

Tökéletes billentyűzet tartozék egyszerű mágneses megoldással az egyszerű és biztonságos rögzítéshez, teljes tenyértámasz és tartós puha tapintású felület, így kényelmesen gépelhet és játszhat, ameddig csak akar.

A lenyomható fémhenger és a médiagomb segítségével menet közben módosíthatja a hangerőt és a beállításokat: megváltoztathatja a fényerőt, a visszatekerést, az átugrást, a szüneteltetést és egyebeket egyetlen gombnyomással.

Átjárható USB port. Többé nem kell böngésznie a számítógépén és nem kell USB-eszközöket csatlakoztatnia. Ehelyett csatlakoztasson egy flash meghajtót, vezeték nélküli egér jeladót / headsetet, telefont vagy bármilyen USB-eszközt közvetlenül a billentyűzetbe.

Védje a kábelt a nyújtástól, húzástól vagy akadálytól. A keret beépített csatornákkal rendelkezik, amelyek lehetővé teszik a kábelkimenet három lehetséges helyének megválasztását, és ezáltal rendet tarthatnak az asztalon.

Több millió színválaszték és reaktív gépelési effektus teszi Önt a tökéletes környezet tervezőjévé. Szinkronizálja más SteelSeries eszközökkel, és szerezze meg a valaha volt legszebb beállítást.

A SteelSeries Engine feloldja a funkciókönyvtárat az összes SteelSeries termékhez, így testreszabhatja, szinkronizálhatja és tökéletesítheti beállításait.

Tulajdonságok:

  • Állítható mechanikus OmniPoint kapcsolók (mágneses érzékelő analóg hatással)
  • 0,4 mm - 3,6 mm (Olvasson blogbejegyzést a testreszabható mechanikus kapcsolóval)
  • Válaszidő: 0,7 ms
  • Élettartam: 100 millió leütés
  • Kiváló anyag: repülőgépekhez is használt alumínium ötvözet váz
  • Anti-Ghosting 100%
  • Világítás: dinamikus RGB
  • Súly: 0,97kg
  • Méretek: 40,3 x 436,7 x 139,2 mm (H x SZ x M)
  • OS Windows és Mac OS X. USB port szükséges.
  • Software: SteelSeries Engine 3.15+ for Windows (7 vagy újabb) és Mac OSX (10.11 vagy újabb)


  • Értékelések Gamer billentyűzet SteelSeries Apex Pro US

    Nincs vélemény a termékről.