ASUS Cerberus Mat Mini játékos egérpad

Bruttó ár
2.590 Ft
Nettó ár: 2.039 Ft
 
régóta nem kapható
Termék kódja: 398426
ASUS

ASUS Cerberus Mat Mini játékos egérpad [90YH01C3-BDUA00]

Az ASUS Cerberus Mat, a játékokhoz készült egérpadok új termékcsaládja, a játékosok számára készült, és nagyszerű funkciókkal van felszerelve a kényelmes, gyors és precíz egérvezérlés érdekében az intenzív játékmaratonok során. Ezek közé tartozik az egységes felületi textúra, a csúszásmentes természetes gumi alap, a nem omlós és tartós varratok és az optimalizált szilárdság. Három különböző méret áll rendelkezésre - XXL, Plus és Mini -, hogy minden felhasználó igényeinek megfeleljenek, ezért válassza ki a sajátját, és uralja a játék csataterét!

A konzisztens felületi textúra precíz vezérlést biztosít bármilyen típusú egér esetében – alacsony érzékelő, magas érzékelő, optikai vagy lézeres egér. Mindegyikkel tökéletesen uralni fogja a játék csataterét!

A csúszásmentes, természetes gumiból készült pad több mint 1,3-szor nagyobb tapadást biztosít, mint a hagyományos egérpad, így még intenzív játékmaratonokon is teljes irányítást biztosít.

Vigye magával a Cerberus Mat Minit bárhová: mindössze 2 mm vékony! Ha utazáshoz csomagol, helyezze az alátétet a laptopjába, vagy tegye közvetlenül a táskájába.

  • A felület egyenletes textúrája minden egértípushoz optimalizált.
  • A természetes gumiból készült csúszásgátló párna 1,3-szor jobb fogást biztosít, mint a hagyományos egérpad.
  • Vékony, könnyű és hordozható
  • Méretek: 250 x 210 x 2 mm

  • Értékelések ASUS Cerberus Mat Mini játékos egérpad

    Nincs vélemény a termékről.