Heroes of Might and Magic 7

ÚJ TERMÉK
6399 Ft
5.090 Ft
Bruttó ár
ELÉRHETŐSÉG
nincs raktáron
Bizonytalan beszerzési idő
Termék kódja: 326924

Ubisoft 12 éven aluliak számára nem ajánlott  cseh feliratok

LEÍRÁS: Heroes of Might and Magic 7 [PC DVD]


A Might & Magic: Heroes sorozat 20 éve alatt a stretégiai PC játékokat új szintjre emelte. A Might & Magic: Heroes 7 ígéretei szerint a sorozat legjobbika lesz, amely figyelembe veszi a tradíciókat és új innovatív elemeket vezet be. A The Shadow Council internetes oldalnak köszönhetően ezt a szenvedélyét megoszthatja, és a játékot saját hozzászólásokkal színesebbé teheti.

A Might & Magic: Heroes 7 egy polgárháborúról szól, amely a szent birodalom dinasztiáját megváltoztatta. A császárnő meggyilkolását követően üres trón, lángban álló birodalom és azt azt meghódítani kívánó ellenfelek maradtak csak hátra. Iván herceg összehívja a tanácsot, hogy közösen kiutat találjanak ebből a végeláthatatlan örökösödési háborúnak.

A játék a klasszikus, közkedvelt sorozat nagy visszatérését jelenti. A fantasy világában játszódik, RPG-progresszióval és kalandos misszióval, amely során egy olyan kalandba csöppen, amelyet sose felejt el.
  • A játék az előző rész eseményei utáni időkben játszódik, 10 évvel Maeve Falcon meggyilkolása után. A birodalom szétesik, annak fenntartása erős szövetségen múlik. Figyelje ezt a kalandos történetet és szervezzen új birodalmat, új szabályokat.
  • A hagyományok tiszteletben tartása, a strategikus részeken lévő hangsúly, igényes történet és részletekben gazdag grafika.
  • Singleplayer kampány több mint 60 órányi játékot igényel, a játék helyi és online multiplayer módot is tartalmaz.
  • Fedezze fel Ashan mágikus világát.
  • Fejlessze és menedzselje saját gazdaságát.
  • Vezesse a harcokba a legendás szörnyek hadseregét.
  • Javítsa a Might & Magic világának hőseit több száz képességgel és tárggyal.
Heroes of Might and Magic 7
katalógusba hozzáadva: 2015.09.29.

Vélemények: Heroes of Might and Magic 7

Nincs vélemény a termékről.