Hidden Agenda [PS4] - BAZÁR (Használt termék)

Bruttó ár
3.990 Ft
Különbözet szerinti ÁFA 0%
 
Termék kódja: 382562
PlayStation

Hidden Agenda [PS4] - BAZÁR (Használt termék)

Tisztelt Vásárlók! Az adott termékleírás javítása folyamatban van, az esetleges pontatlanságokért elnézést kérünk!
Amennyiben a fenti okból kifolyólag a termékleírásban valami nem egyértelmű az Ön számára, úgy kérjük a további információkért a rendelés leadása előtt vegye fel a kapcsolatot az ügyfélszolgálattal!
A játék beváltható, 100%-ban működőképes és tesztelt csomagolás sérülésmentes, közepes karcmentes 12 hónap szerződéses garancia


Új termék leírása:

Légy hatással az összes fordulatra ebben a feszültséggel teli multiplayer thriller történetben! Képes vagy féken tartani az idegeidet a közismert gyilkosra való vadászat közben? Használd a mobil eszközödet a fontos döntések meghozatalában, amik mindegyike hatással lesz a történet alakulására. A fejlesztésben olyan nagy cím fejlesztői is részt vettek, mint az Until Dawn, így biztos nem lesz még csak fogalmad sem róla, mi vár a sötét sarok mögött. Ez a titokzatos rejtély már az elejétől fogva fordulatokkal teli. Akár öt barátoddal is együtt játszhatod. Mindenkinek saját feladata van, amit teljesítenie kell - egyedül vagy csapatmunkával. Minden mindenre hatással lesz… Milyen messzire vagy képes elmenni, a saját feladatod teljesítésének érdekében?


Értékelések Hidden Agenda [PS4] - BAZÁR (Használt termék)

Nincs vélemény a termékről.