Hidden Agenda + Knowledge is Power + SingStar: Celebration + That’s You! PS4

Bruttó ár
16.790 Ft
Nettó ár: 13.220 Ft
 
régóta nem kapható
Termék kódja: 379408
PlayStationHU feliratok

Hidden Agenda + Knowledge is Power + SingStar: Celebration + That’s You! [PS4]

A csomag tartalmazza a Hidden Agenda, a Knowledge is Power, a SingStar: Celebration és a That's You! játékokat


Hidden Agenda
Légy hatással az összes fordulatra ebben a feszültséggel teli multiplayer thriller történetben!

Képes vagy féken tartani az idegeidet a közismert gyilkosra való vadászat közben? Használd a mobil eszközödet a fontos döntések meghozatalában, amik mindegyike hatással lesz a történet alakulására. A fejlesztésben olyan nagy cím fejlesztői is részt vettek, mint az Until Dawn, így biztos nem lesz még csak fogalmad sem róla, mi vár a sötét sarok mögött.

Ez a titokzatos rejtély már az elejétől fogva fordulatokkal teli. Akár öt barátoddal is együtt játszhatod. Mindenkinek saját feladata van, amit teljesítenie kell - egyedül vagy csapatmunkával. Minden mindenre hatással lesz… Milyen messzire vagy képes elmenni, a saját feladatod teljesítésének érdekében?





Knowledge is Power
Juss el a csúcsra ebben a szórakoztató showban. Nem kell a kontrollerekkel bajlódni, elég egy okostelefon. Válaszd ki az egyiket a nyolc karakter közül, majd lépj be a tudás piramisába ahol akár öt másik barátoddal együtt meg kell válaszolnotok a különféle kérdéseket.

Mindegy, melyik karakter választod, a feladat egyszerű. Gyorsabban kell helyes választ adni a kérdésekre, mint a barátaid. Segítségre van szükséged? Húzd elő az ászt az ingujjból, használd a Power Playt, lassítsd le a többieket. Ha újra válaszolni akarnak ki kell magukat vágni a jégből.

A játék érintőképernyős kihívásokat is kínál. Lehetőség van együttműködni a többi játékossal az ellenfelek legyőzéséhez a döntőben gyorsa halál stílusban.



SingStar: Celebration
Találd el a megfelelő hangot ebben a PS4 PlayLinkre készül szórakoztató játékban.

Változtasd mikrofonná a mobilod, hívd meg a barátaidat és indulhat a móka a legnagyobb slágerek kíséretében. Ez az exkluzív játék főleg a kedvenc dalaid éneklésére helyezi a hangsúlyt. A több int 30 dal között mindenki megtalálja a számára megfelelőt.

Válaszd ki valamelyik party módot akár nyolc játékos számára. Mindegyik remek móka. Énekelj duettet a társaddal, vagy készíts felvételt online megosztásra a SingStar tökéletes módja a benned rejlő sztár bemutatására.





That's You!
Ki tudja,
Melyik családtag lenne képes a legtovább túlélni a vadonban,
Melyik barátod esett el mostanában a járdán,
Ki a játékosok között a legjobb szakács?

Üdvözlünk ebben a szarkasztikus társasjátékban , kvízben amiben akár öt barát/családtag is megtudhat egymásról olyat, amit eddig nem is sejthetett. Játszhattok TV előtt, PS4 - en, tableten, okostelefonon. Válaszoljatok a több mint ezer mókás kérdésre, nyerjetek a bátorságot igénylő rajzolós feladatokban, készítsetek selfieket és teljesítsétek az egyéb feladatokat. Minél jobban ismeritek egymást, annál több pontot tudtok szerezni.

A témák mindent lefednek az iskolától a szabadidőn keresztül a mindennapok eseményeiig. Remek móka lesz…





A cím a következő nyelveket tartalmazza:
HU feliratokCZ feliratok

Értékelések Hidden Agenda + Knowledge is Power + SingStar: Celebration + That’s You!

Nincs vélemény a termékről.