Hitman 2: Silent Assassin

SZINTÉN ELÉRHETŐ
ÚJ TERMÉK
1.690 Ft
Bruttó ár
ELÉRHETŐSÉG
nincs raktáron
Bizonytalan beszerzési idő
Termék kódja: 13130

Eidos 15 éven aluliak számára nem ajánlott angol verzió

LEÍRÁS: Hitman 2: Silent Assassin [PC CD]

TÖRTÉNET A halál üzlet. És az üzlet az jó... A Hitman sorozat folytatása a Hitman 2: Silent Assassin egy szicíliai kolostorban találja a munkától visszavonult főhősünket, ott szeretne megszabadulni nem is kissé sötét és véres múltjától. Próbálja meglelni belső békéjét, ám ezt nem tudja megtenni zavartalanul. Egy orosz vállalkozó, akinek kétségtelenül kétes üzletei vannak, rátalál és tőrbe csalva visszaügyeskedi hősünket abba a világba, melytől leginkább szabadulni kívánt. Mindez nem elég, hamarosan rá kell jönnie, hogy minden csak manipuláció, átverés volt és már mint célpont kell menekülnie egy irtó jól képzett volt spetznaz ügynök elől. Most nem a megélhetésért kell gyilkolnia bérgyilkosunknak, hanem azért, hogy élhessen... JELLEMZŐK Legyél fegyvereid mestere, győzd le az akadályokat, járj túl ellenfeleid eszén, és iktasd ki célpontjaid! És emlékezz! Az elhamarkadott döntéseknek itt véres következményei lesznek! Tudd mikor kell azonnal lecsapnod, és tudd mikor van időd más megoldást választani! A szerencse a felkészülteknek kedvez. A kudarc nincs a lehetőségek között..

 • Járd be a világ egzotikus tájait: Szicília, Szentpétervár, Japán, Malájzia, India.
 • Tevékenykedj egy olyan világban, ahol a cselekedeteid kimenetele, és bérgyilkos-szakértelmed fejlődése a lopakodás és az agresszió megfelelő összhangján múlik.
 • Cserkészd be és iktasd ki célpontjaid akár 1st, akár 3rd person nézetből.
 • Megbízásaid teljesítheted különböző felszerelésekkel, a páncéltörő mesterlövész-puskától és robbanószerektől kezdve, egészen a kloroformig, és mérgezett dárdácskákig.
 • Vidd át kedvenc fegyvereid, kellékeid egyik küldetésről a másikra, a továbbfejlesztett kelléktár és mentési rendszer segítségével.
 • Hallgasd a csodálatos háttérzenét, amit Jesper Kyd komponált, és a Budapest Szimfónikus Orchesta adott elő.

 • Hitman 2: Silent Assassin - PC
  Értékelve 5 az 5-ből 1 értékelés alapján
  Hitman 2: Silent Assassin
  katalógusba hozzáadva: 2007.06.27.

  Kapcsolódó termékek

  Vélemények: Hitman 2: Silent Assassin

  od Siki Norbert 5 az 5 csillagból! 07.09.2007
  Tudni kell rólam azt, hogy én nagyon nagy Hitman fan vagyok! Megőrülök az összes részéért! Játszottam az 1-el még annó, és nem találtam rá szavakat, hogy milyen jó! Aztán szereztem meg a 2-őt amire azt mondtam, hogy: - Ez igen, ez várható is volt, hogy egy nagyszerű első rész után, csakis egy nagyszerű folytatást fogok kapni! Lélegzetelállító pályák voltak az első részben, ugye?! A 2.-ban a tripláját kapod meg! Hihetetlen de igaz! Pro: Sok fegyver, szép grafika, jó story, ...EZ JÁTÉK EMBEREK!!! Kontra: - (Pfff... Kontra??? Minden tökéletes!)
  fizetési módok - támogatott fizetési módok és bankok