Hitman 2 [PS4] - BAZÁR (használt)

Bruttó ár
6.290 Ft
Különbözet szerinti ÁFA 0%
 
régóta nem kapható
Termék kódja: 390699
Warner

Hitman 2 [PS4] - BAZÁR (használt)

Tisztelt Vásárlók! Az adott termékleírás javítása folyamatban van, az esetleges pontatlanságokért elnézést kérünk!
Amennyiben a fenti okból kifolyólag a termékleírásban valami nem egyértelmű az Ön számára, úgy kérjük a további információkért a rendelés leadása előtt vegye fel a kapcsolatot az ügyfélszolgálattal!
a játék a buyoutból származik és 100% -ban funkcionális és tesztelt csomagolás károsodás nélkül, karcolások nélkül 12 hónapos garancia


Új termék leírása:

A Hitman 2 egy a világméretű kalandra hívja a játékosokat, melyben több aktív helyszínt is meglátogatunk, mint például az élettel teli Miamit egy motocross verseny festői környezetében. A napsütötte utcáktól a sötét és veszélyes esőerdőkig, mindegyik helyszín eltérő, és több felfedezhető utat és játékélményt kínál. Az izgalmas, kém-triller játék folytatása, a Hitman 2 lehetővé teszi a játékosok számára, hogy Agent 47 bőrébe bújjanak, és elinduljanak levadászni a sötét ügyfelet, és szétverni egyszer és mindenkorra annak milíciáját. Amikor azonban Agent 47 tudomást szerez az eltitkolt igazságokról a múltjával kapcsolatban, már semmi sem lesz többé ugyanaz.
  • A játékban a teljes környezetet felhasználhatjuk a gyilkosság kivitelezéséhez és a célpont kiiktatásához.
  • Új játékmód, amelybet online kooperációban vagy egyedül is élvezhetünk.
  • Hitman 2 tartalmaz több Elusive Target missziót és több ingyen elérhető tartalmat.
  • Hitman 2 tartalmazza az összes korábbi fejlesztést az előző játékból, valamint továbbfejlesztett felhasználói felülettel rendelkezik.
  • Online Assassination Race mód akár 16 játékos számára a legmagasabb pontszámért.
  • Értékelések Hitman 2 [PS4] - BAZÁR (használt)

    Nincs vélemény a termékről.