Hitman Collection

ÚJ TERMÉK
2.690 Ft
Bruttó ár
ELÉRHETŐSÉG
nincs raktáron
Bizonytalan beszerzési idő
Termék kódja: 231

Eidos 15 éven aluliak számára nem ajánlott angol verzió

LEÍRÁS: Hitman Collection [PC DVD]


A csomag tartalmazza a Hitman: Codename 47, a Hitman 2: Silent Assassinés a Hitman: Contracts játékokat.

Hitman: Codename 47
A fejetlen lövöldözős játékok kezdenek kimenni a divatból. Eljött a Hitman ideje! Egy vérprofi bérgyilkos bőrébe bújva kell megoldanod a Rád bízott feladatokat, de nem ám eszetlen lövöldözéssel. Inkább trükközve, minél csendesebben. Ne is tudják, hogy ott jártál! A játék kiválóan szemlélteti, hogy a bérgyilkosok élete sem habos torta. Próbáld ki, és tudd meg, hogy képes vagy - e rá!?
Hitman 2: Silent Assassin
A halál üzlet. És az üzlet az jó... A Hitman sorozat folytatása a Hitman 2: Silent Assassin egy szicíliai kolostorban találja a munkától visszavonult főhősünket, ott szeretne megszabadulni nem is kissé sötét és véres múltjától. Próbálja meglelni belső békéjét, ám ezt nem tudja megtenni zavartalanul. Egy orosz vállalkozó, akinek kétségtelenül kétes üzletei vannak, rátalál és tőrbe csalva visszaügyeskedi hősünket abba a világba, melytől leginkább szabadulni kívánt. Mindez nem elég, hamarosan rá kell jönnie, hogy minden csak manipuláció, átverés volt és már mint célpont kell menekülnie egy irtó jól képzett volt spetznaz ügynök elől. Most nem a megélhetésért kell gyilkolnia bérgyilkosunknak, hanem azért, hogy élhessen...

Legyél fegyvereid mestere, győzd le az akadályokat, járj túl ellenfeleid eszén, és iktasd ki célpontjaid! És emlékezz! Az elhamarkodott döntéseknek itt véres következményei lesznek! Tudd mikor kell azonnal lecsapnod, és tudd mikor van időd más megoldást választani! A szerencse a felkészülteknek kedvez. A kudarc nincs a lehetőségek között..
 • Járd be a világ egzotikus tájait: Szicília, Szentpétervár, Japán, Malajzia, India.
 • Tevékenykedj egy olyan világban, ahol a cselekedeteid kimenetele, és bérgyilkos-szakértelmed fejlődése a lopakodás és az agresszió megfelelő összhangján múlik.
 • Cserkészd be és iktasd ki célpontjaid akár 1st, akár 3rd person nézetből.
 • Megbízásaid teljesítheted különböző felszerelésekkel, a páncéltörő mesterlövész-puskától és robbanószerektől kezdve, egészen a kloroformig, és mérgezett dárdácskákig.
 • Vidd át kedvenc fegyvereid, kellékeid egyik küldetésről a másikra, a továbbfejlesztett kelléktár és mentési rendszer segítségével.
 • Hallgasd a csodálatos háttérzenét, amit Jesper Kyd komponált, és a Budapest Szimfonikus Zenekar adott elő
  Hitman: Contracts
  NINCSENEK SZABÁLYOK...

  Ha az ember bérgyilkos, akkor csak a saját szabályait kell betartania. A népszerű sorozat Contracts jelen részében ismét a 47-es ügynök bőrébe bújhatsz - sőt! Át kell venned a gondolkodását, a szabályait, a módszereit, mert a bűnözés világában csak így maradhatsz életben. Találkozhatsz legnagyobb ellenfeleivel, s átélheted, hogyan vált ilyen kegyetlenül hatékonnyá és halálosan precízzé.

  Meg kell értened: semmi más nem számít, csak a célpont! Most megismerheted a 47-es ügynök lakását belülről, de belekeveredhetsz egy Hong Kong-i bandaháborúba, ellátogathatsz az angol kisvárosok vidékére, persze szigorúan munkaügyben...
 • A már megismert fekete humor
 • A legelső Hitman - ből ismerős helyszínek, sötétebb, ridegebb hangulattal!
 • Változatos módszerek
 • A már jól ismert fegyverek új megközelítéssel
 • A zenét a híres komponista, Jesper Kyd szerezte

 • Hitman Collection
  katalógusba hozzáadva: 2010.09.03.

  Kapcsolódó termékek

  Vélemények: Hitman Collection

  Nincs vélemény a termékről.
  fizetési módok - támogatott fizetési módok és bankok