Homefront: The Revolution Konzol típusa:

SZINTÉN ELÉRHETŐ Homefront: The Revolution - PC DVDHomefront: The Revolution - PS4
Bruttó ár
4.690 Ft
Nettó ár: 3.693 Ft
 
Termék kódja: 265385
DeepEN szinkron
 
Szeretél megtakarítani 1.500 Ft ? Ezt a terméket használtként is árusítjuk 3.190 Ft-ért

Homefront: The Revolution [XBOX ONE]

265382


Négy évvel a brutális katonai megszállás után Amerika térdre kényszerült. Philadelphia, a függetlenség egykori megszületésének helye, gettóvá vált, ahol drónok, felfegyverkezett járőrök őrzik a rendet az utcákon, és elnyomják az ellenállást. Az egykor büszke állampolgárok egy rendőrállamban élnek, és kénytelenek közreműködni, hogy túléljenek, álmaik a szabadságról már rég szertefoszlottak.

A Red Zone-ban, a szétbombázott utcákon, az elhagyatott aluljárókban ellenállás van kialakulóban. A partizán erők elszántan harcolnak a szabadságukért a számtalan ellenség ellenére az amerikai revolúció előidézésére. A szabadságnak azonban megvan az ára...

Homefront: The Revolution egy FPS a nyílt világban, ahol egy ellenállási mozgalmat vezet a partizán háborúban. Élő, lélegző és nyitott világ reagál az Ön akciójára. Ön és az Ön ellenállási sejtjei az utcákon lévő felkelés által inspirálódhatnak,és a megszállást revolúcióra módosíthatják, ahol az elnyomott civilek csatlakoznak a harcokhoz.

Azonban az ellensége oldalán minden előny megtalálható. Tökéletesebb technológia, tűzerő, nehézpáncél és légi támogatás. Meg kell tanulnia a partizán háború harcművészetét, a szabotázsokat, infiltrációt, és harcolni Philadelphia tönkretett elővárosaiban.

A singleplayer kampány csak a kezdet. A kooperatív módban Ön és az Ön barátai saját ellenállást hozhatnak létre, és a revolúció hőseiként lehetnek híresek.

  • Ez nem csupán egy lineáris lövöldözés, el kell sajátítania a partizán harcművészetet.
  • Regrutálja a revolucionistákat, hozzon létre bázisokat és biztonságos helyeket, improvizált és házi fegyvereket a saját Guerilla Tool Kit-je számára.
  • Az elnyomott állampolgártól a revolúció vezetőjééig, az singleplayer kampány a második függetlenségi háborúról szól.




Értékelések Homefront: The Revolution

Nincs vélemény a termékről.