Hood: Outlaws & Legends

Digitális disztribúció
Bruttó ár
12.790 Ft
Nettó ár: 10.071 Ft
 
Termék kódja: 435713
FocusEN szinkron
Előrendelés - piaci megjelenés tervezett dátuma 2024.12.31.
rendelje elő a terméket még ma, és szerezzen
  • Sorrend garanciát - az előrendeléseket érkezési sorrendben teljesítjük
  • Gyors kézbesítési garanciát - az árut a beraktározását követően haladéktalanul kiküldjük
  • Alacsonyabb ár garanciát - ha csökken az előrendelt termék ára a megjelenés és a megrendelés leadásának ideje között, az árat automatikusan csökkentjük

Hood: Outlaws & Legends [XBOX X|S digital]

Tisztelt Vásárlók! Az adott termékleírás javítása folyamatban van, az esetleges pontatlanságokért elnézést kérünk!
Amennyiben a fenti okból kifolyólag a termékleírásban valami nem egyértelmű az Ön számára, úgy kérjük a további információkért a rendelés leadása előtt vegye fel a kapcsolatot az ügyfélszolgálattal!
Mindannyian betyárok vagyunk... de néhányunk legendává válik. Lázadók és gazemberek, akik egy könyörtelen és ellenőrizetlen állammal állnak szemben, harcolnak a legendák között elfoglalt helyükért. A versengő bandák, hogy befolyást szerezzenek az elnyomott néppel, bátor rablásokban versenyeznek, hogy ott csapják le a gazdagokat, ahol fáj. Egy népi hős vagy egy aranyra éhes betyár – csak a legjobbak menekülnek meg nehezen megszerzett gazdagsággal. Két 4 fős csapat verseng a tökéletes rablásért egy középkori környezetben, ahol a halálos mesterséges intelligencia őrei járőröznek. Az egyes karakterek egyedi képességeinek és misztikus képességeinek köszönhetően észrevétlenül mozogsz, és láthatatlanul lopsz kincseket, vagy hangos és brutális csatákkal dominálsz. Lesz vér. A vagyont ellopják. Legendák születnek. Nyerd meg az ellenfeleket izgalmas PvPvE többjátékos rablásokban Tapasztalja meg az erőszakos középkori világot, ahol a miszticizmus az emberi korrupcióval küzd Vedd ki a zsákmányt, és fektess be jutalmakba, fegyverekbe és merész, új megjelenésbe Indítás utáni támogatás új térképekkel, karakterekkel, játékmódokkal és eseményekkel Figyelem, ez egy digitális változat! A vásárlást követően a kulcsot SMS-ben és egy e-mail címre küldjük Önnek.
Hood: Outlaws & Legends A termék várható erkezése: 2024.12.31..

Értékelések Hood: Outlaws & Legends

Nincs vélemény a termékről.