Horizon: Forbidden West

SZINTÉN ELÉRHETŐ Horizon: Forbidden West - PS5
ÚJ TERMÉK
26.666 Ft
26.290 Ft
Bruttó ár
ELÉRHETŐSÉG
előrendelés
Eladás 2.18.2022-tól
Termék kódja: 434152

Sony15 éven aluliak számára nem ajánlottHU feliratok
ELŐRENDELÉS - beraktározás várható időpontja 2022.02.18.
Rendelje elő még ma és szerezzen
 • Sorrend garanciát - az előrendeléseket érkezési sorrendben teljesítjük
 • Gyors kézbesítési garanciát - az árut a beraktározását követően haladéktalanul kiküldjük
 • Alacsonyabb ár garanciát - ha csökken az előrendelt termék ára a megjelenés és a megrendelés leadásának ideje között, az árat automatikusan csökkentjük

LEÍRÁS: Horizon: Forbidden West [PS4]


horizon_forbidden_west_stand

Csatlakozz Aloy -hoz, aki elindul a gyönyörű, de veszélyes Tiltott Nyugat pusztaság felé, ahol rejtélyes fenyegetések rejtőznek. Térjen vissza a Horizon távoli jövőjének posztapokaliptikus világába, és fedezzen fel egy távoli régiót, harcoljon nagyobb és lenyűgözőbb gépekkel, és ismerjen meg új törzseket.
Az ország haldoklik. Az emberiség szétszórt maradványait vad viharok és megállíthatatlan katasztrófák pusztítják, miközben szörnyű új gépeket lopnak településeik körül. A földi élet további kihalás felé tart, és senki sem tudja, miért.
Aloy feladata, hogy felfedje e fenyegetések mögött rejlő titkokat, és helyreállítsa a világ rendjét és egyensúlyát. Izgalmas expedíciója során találkoznia kell régi ismerőseivel, szövetségeket kell kötnie az egymással harcoló új frakciókkal, és feltárnia az ókori múlt örökségét - miközben mindig egy lépéssel a legyőzhetetlennek tűnő ellenség előtt jár.
 • Fedezze fel a távoli országokat, új ellenségeket, gazdag kultúrákat és figyelemre méltó karaktereket.
 • Fantasztikus pusztaság - Fedezze fel a buja erdőket, a megszállt városokat és Amerika lenyűgöző hegyeit a távoli jövőben.
 • Vállaljon új veszélyeket - Vegyen részt stratégiai harcokban hatalmas gépek és emberi ellenségek ellen, és használjon fegyvert, felszerelést és talált alkatrészekből készült csapdákat.
 • Fedezze fel a nyugtalanító titkot - Fedezze fel a Föld azonnali összeomlásának titkát, és tárja fel az ókori múlt egy rejtett fejezetét, ami végleg megváltoztatja Aloy -t.


 • A cím a következő nyelveket tartalmazza:

  HU feliratokEN szinkronCZ feliratok
  A termék várható erkezése: 18.02.2022.

  Vélemények: Horizon: Forbidden West

  Nincs vélemény a termékről.