Hour of Victory HU

ÚJ TERMÉK
397 Ft
Bruttó ár
ELÉRHETŐSÉG
nincs raktáron
Eladás leállítva
Termék kódja: 45903

 HU feliratok

LEÍRÁS: Hour of Victory HU [PC DVD]

Az Hour of Victory lehetővé teszi, hogy kulcsszerepet játssz a második világháború európai és észak-afrikai csatáiban. Játssz olyan stílusban, amilyenben csak akarsz. Lopózz ellenséges területre mint beépített ügynök, ostromold meg az ellent egy brit kommandóssall, vagy használj távcsöves puskát, és távolról szedd le az ellenséges katonákat mesterlövészként. Szükség lesz az összes karakter egyedi képességeire, hogy kivívd a végső győzelmet. Csak akkor segítheted szövetségeseidet a győzelemhez, ha megfelelően összehangolod a különböző karaktereket.

Termékjellemzők

 • HÁROM KARAKTER Irányíts álcázásra és szabotázsra specializálódott beépített ügynököt, frontális támadásra alkalmas brit kommandóst,vagy mesterlövészt, aki a robbantások és távoli lövések mestere.
 • Ambrose Taggert őrnagy, Amerikai OSS ügynök - Szakterület: beépülés Taggert az álcázott műveletekre specializálódott, még azelőtt elintézi ellenségeit, mielőtt azok észreveszik őt. Az árnyékokban rejtőzik, mielőtt lecsap a német katonákra hangtompítós gépfegyverével.
 • William Ross hadnagy, Brit SAS kommandós - Szakterület: rajtaütés Ross egy elszánt katona, aki szeret fejjel menni a falnak.Vele támadhatsz szemből, eltakaríthatod az akadályokat a többiek útjából, miközben golyózáport zúdítassz vele az ellenfélre.
 • Calvin Blackbull őrmester, Amerikai hadsereg felderítője - Szakterület: mesterlövész Blackbull őrmester, becenevén Bika, még a legnagyobb nyomás alatt is képes hidegfejjel gondolkodni. Ő lesz az, akivel nagy távolságból is halálos pontossággal szedheted le az ellenséges katonákat.
 • Minden jármű használható Használd bármelyik járművet, amit a csatatéren találsz, hogy teljesítsd a küldetésed. Vezess Sherman tankot, Tigris tankot és bármilyen más járművet, amit a játékban találsz.
 • Filmes játékélmény Éld át, milyen lehetett a második világháború csataterein harcolni, amint JU-88 bombázók repkednek a fejed felett, és páncélosok zúgnak el melletted. Online többjátékos mód
 • Játsz barátaiddal az interneten keresztül

 • A cím a következő nyelveket tartalmazza:

   HU feliratok EN szinkron
  Hour of Victory HU
  katalógusba hozzáadva: 2009.03.31.

  Kapcsolódó termékek

  Vélemények: Hour of Victory HU

  Nincs vélemény a termékről.
  fizetési módok - támogatott fizetési módok és bankok