How to Train Your Dragon Konzol típusa:

SZINTÉN ELÉRHETŐ How to Train Your Dragon - PS3
Bruttó ár
9.790 Ft
Nettó ár: 7.709 Ft
 
régóta nem kapható
Termék kódja: 39599
ActivisionEN szinkron

How to Train Your Dragon [XBOX 360]

A How to Train Your Dragon játék együtt jelenik meg az azonos nevezetu DreamWorks filmvel. Ez egy akció-kaland játék egy harmadik személy szemszogébol, amelyben egy fiatal viking megközelíti a mitológiai lényeket. A játék helyszíne a viking kolónia, a vadon, a képzési terület és az aréna. A játék lényege a sárkány képzés és a sárkány harc versenyeken, amelyek, különösen a multiplayerben érdekesek.


  • Készítse el saját sárkányát - a "Create Your Dragon" funkció lehetővé teszi a játékosoknak, hogy hat különböző típusú sárkányt termthessen, amely szinte végtelen kombinációt tesz lehetove a sárkány kinézete megszabásához.
  • Képezze ki sárkányát harcolóra - emelje sebességét, erejét, tuzét és egyéb készségekek a sárkány intenzív képzésével, hogy képes legyen szembenézni a kihívással, és legyél te a viking sárkányok vezetőedzője. Használd a képzett sárkányokat és barátaidval harcoljatok a legkülönfélébb egyedi környezetekben.
  • Multiplayer mód egy az egy ellen - Arcade mód lehetővé teszi barátaidnak hogy válasszanak a Dream Team-et alkossanak négy személyre szabott sárkányokból, vagy a listából kiválasztott sárkányokból, és dobja harcba egymás ellen. Ezen kívül, Astrid Hiccup játszható többjátékos módban és a többi karakter is Tufa T., T. Ruff, Fishlegs és Snotlout.
  • Mini-játékok - legyél legjobb a mini-játékokban és gyujtsel tapasztalati pontokat a sárkány edzesere, vagy nyerjel aranyat és más eszközöket amelyek segíteni fognak a sárkány ellátásához.


  • Értékelések How to Train Your Dragon

    Nincs vélemény a termékről.